Herbagen Crema de Corp cu efect de slabire 1000ml

Herbagen Crema de Corp cu efect de slabire 1000ml

Herbagen, Crema de Corp cu efect de slabire, 1000ml Tip produs: crema de corp, are efect de slabire locala Producator Herbagen Studiile clinice au demonstrat ca dupa 2 luni de utilizare zilnica se produce o diminuare a tesutului adipos cu 8,1%.Aroma/extracte: Contine un amestec sinergic de substante obtinute prin biotehnologie, sinteza si extracte vegetale: Extract de Lespedeza Capitata cu proprietati de eliminare a substantelor toxice a apei, astringent, inhibitor al fosfodistearazei; Extract de Glycyrrhiza Glabra, cu proprietati tonice ale vaselor, decongestiv al edemelor si antiinflamator;Extract din alga Ulva Lactuca care ajuta la dezinfiltrarea tisulara si mareste tonicitatea cutanata;Complexul Niacinamide & Threonine, cu efect de micsorare a biosintezei lipidice si de p ...
0,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Herbagen, Crema de Corp cu efect de slabire, 1000ml

Tip produs: crema de corp, are efect de slabire locala Producator Herbagen Studiile clinice au demonstrat ca dupa 2 luni de utilizare zilnica se produce o diminuare a tesutului adipos cu 8,1%.

Aroma/extracte: Contine un amestec sinergic de substante obtinute prin biotehnologie, sinteza si extracte vegetale:
Extract de Lespedeza Capitata cu proprietati de eliminare a substantelor toxice a apei, astringent, inhibitor al fosfodistearazei; Extract de Glycyrrhiza Glabra, cu proprietati tonice ale vaselor, decongestiv al edemelor si antiinflamator;
Extract din alga Ulva Lactuca care ajuta la dezinfiltrarea tisulara si mareste tonicitatea cutanata;
Complexul Niacinamide & Threonine, cu efect de micsorare a biosintezei lipidice si de prevenire a acumularii de tesut adipos; Acid succinic - activator al ciclului Krebs care ajuta indirect la arderea grasimilor;
Proteina obtinuta din Pisum Sativum L care restabileste echilibrul dintre proteaze si antiproteaze, cu efect de crestere a fermitatii si elasticitatii pielii (previne formarea vergeturilor). Contine un amestec de substante si extracte vegetale, care aduc fiecare, proprietatile sale benefice:
- de eliminare a substantelor toxice, astringent;
- proprietati tonice ale vaselor, decongestiv al edemelor si antiinflamator;
- ajuta la dezinfiltrarea tisulara si mareste tonicitatea cutanata;
- efect de micsorare a biosintezei lipidice si de prevenire a acumularii de tesut adipos;
- ajuta indirect la arderea grasimilor;
- efect de crestere a fermitatii si elasticitatii pielii (previne formarea vergeturilor). Efecte/indicatii: -Induce lipoliza in adipocite(favorizeaza dizolvarea grasimilor); -Stimuleaza consumul lipidelor in exces; -Are efect de slabire locala; -Protejeaza si repara proteinele epidermei.
Cantitate: 1000 ml
Producator: Herbagen

Fisa tehnica

Herbagen

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!