Supa de varza 50 cps

Supa de varza 50 cps

Supa de varza,50 cps,Medi GrunCapsulele cu supa de varza Medigruen Naturprodukte GMBH Company pentru slabire rapida si sigura,o stare de bine generala.Dieta cu supa de varza este una din cele mai cunoscute diete din lume. Este o dieta foarte usoara, tinand cont ca o capsula inlocuieste o farfurie de supa.Impreuna cu capsulele de ananas, otet de mere si chitosan dieta d-voastra este garantata si kg in plus dispar ca prin minune.Capsulele contin vitamine elemente nutritive necesare corpului care este supus unei diete.CONTINUT:varza alba, telina, paprika , Vitamina C 30 mg, Beta Caroten 0,7 mg, Vitamina B1 0,5 mg, Vitamina B2 0,5 mg, Vitamina B6 0,5 mg, Vitamina B9 70 ľg, Vitamina B12 0,3 ľg,telina:Telina ajuta la vindecarea impotentei,previne cancerul si elimina surplusul de kilo ...
44,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Supa de varza,50 cps,Medi Grun

Capsulele cu supa de varza Medigruen Naturprodukte GMBH Company pentru slabire rapida si sigura,o stare de bine generala.
Dieta cu supa de varza este una din cele mai cunoscute diete din lume.

Este o dieta foarte usoara, tinand cont ca o capsula inlocuieste o farfurie de supa.
Impreuna cu capsulele de ananas, otet de mere si chitosan dieta d-voastra este garantata si kg in plus dispar ca prin minune.
Capsulele contin vitamine elemente nutritive necesare corpului care este supus unei diete.
CONTINUT:
varza alba, telina, paprika , Vitamina C 30 mg, Beta Caroten 0,7 mg, Vitamina B1 0,5 mg, Vitamina B2 0,5 mg, Vitamina B6 0,5 mg, Vitamina B9 70 ľg, Vitamina B12 0,3 ľg,telina:
Telina ajuta la vindecarea impotentei,previne cancerul si elimina surplusul de kilograme,ajuta la subtierea sangelui.
Ardeiul iute:
regleaza digestia,accelereaza arderile.
ADMINISTRARE:
1-3/zi inainte de masa.
PREZENTARE:
50 capsule.
PRODUCATOR:
(Medigrun)Medigruen Naturprodukte GMBH Company Germania

Fisa tehnica

Medi Grun