Crema anticelulita, 50 ml, Charme Cosmetics

Crema anticelulita, 50 ml, Charme Cosmetics

Crema anticelulita, 50 ml, Charme Cosmetics Actiuni:anticelulitic, tonic pentru piele, reintineritor, antitumoral, antiseptic usor, hidratant.Indicatii:Extern: eczeme, cicatrici inestetice, adjuvant in cancerul de piele, adjuvant in tratarea tumorilor, adjuvant in sclerodermie.PENTRU FRUMUSETE: celulita (pentru masaj), vergeturi (pentru masaj), ten uscat, incarcat, pletora (vinisoare rosii).Precautii si contraindicatii:Inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia. Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare ...

6,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Crema anticelulita, 50 ml, Charme Cosmetics

Actiuni: anticelulitic, tonic pentru piele, reintineritor, antitumoral, antiseptic usor, hidratant. Indicatii: Extern: eczeme, cicatrici inestetice, adjuvant in cancerul de piele, adjuvant in tratarea tumorilor, adjuvant in sclerodermie. 

Pentru frumusete: celulita (pentru masaj), vergeturi (pentru masaj), ten uscat, incarcat, pletora (vinisoare rosii). 

Precautii si contraindicatii: inainte de a incepe un tratament cu acest produs este necesar sa faceti un test aplicand pe piele o cantitate mica de crema si observand care este reactia. 

Daca apar senzatii neplacute de iritare, inflamatie, daca apare inrosirea pielii nu va fi folosit acest produs. In general cremele si unguentele nu se aplica, mai ales in strat gros, pe ranile adanci si pe locurile puternic infectate deoarece creeaza un mediu de anaerobioza foarte propice dezvoltarii microorganismelor. 

Compozitie: mineral aqua, fenoxietanol, etilhexilglicerina , 15% extract coada calului si iedera 

Producator: Charme Cosmetics

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.