Crema anticelulitica Favicelusal 1500 ml Favisan

Crema anticelulitica Favicelusal 1500 ml Favisan

Crema anticelulitica FavicelusalFavisan 1500 ml Crema anticelulitica Favicelusal Favisan, este o crema ce are in compozitia ei :Iedera, ardei iute, ienupar, nuca, alge, mesteacan, vitamina C, argila,coada calului, musetel si obligeana,Crema anticelulitica Favisan,combate cauzele si formele de manifestare a celulitei in diferitele ei localizari. Iedera,ienuparul, ardeiul iute si vit. E are rol de activare a microcirculatiei,iar nuca si algele au o actiune solubilizanta,ce impiedica stocarea excesiva a grasimilor in tesuturi.Mesteacanul,magneziul reduc edemele celulitice.Argila si vit. C restabilesc metabolismul la nivelul epidermei, stimuleaza sinteza colagenului si impiedica fenomenul de imbatranire si deteriorare prematura a tesutului conjunctiv cutanat. Coada calului in conbina ...
44,82 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Crema anticelulitica Favicelusal Favisan 1500 ml

Crema anticelulitica Favicelusal Favisan, este o crema ce are in compozitia ei :Iedera, ardei iute, ienupar, nuca, alge, mesteacan, vitamina C, argila,coada calului, musetel si obligeana,
Crema anticelulitica Favisan,combate cauzele si formele de manifestare a celulitei in diferitele ei localizari.
Iedera, ienuparul, ardeiul iute si vit. E are rol de activare a microcirculatiei,iar nuca si algele au o actiune solubilizanta,ce impiedica stocarea excesiva a grasimilor in tesuturi.
Mesteacanul,magneziul reduc edemele celulitice.
Argila si vit. C restabilesc metabolismul la nivelul epidermei, stimuleaza sinteza colagenului si impiedica fenomenul de imbatranire si deteriorare prematura a tesutului conjunctiv cutanat.
Coada calului in conbinatie cu musetelul au o actiune restructuranta asupra epidermei infiltrate cu depozite celulitice.
Aplicare:
Se poate aplica zilnic, masand usor pana la patrunderea ei completa in piele.
Continut: 500 ml
Producator :Favisan

Fisa tehnica

Favisan