Biomed Slip M Biomed Co Descriere: Biomed Slip M Biomed Co

Pentru slabit si inlaturarea celulitei. Daca doriti sa reduceti kilogramele in plus folositi Biomed Slip bermude peste care va imbracati normal. Nimeni nu va stii ca dumneavoastra transpirati sub imbracaminte. Va puteti misca liber in locuinta, sta in fotoliu sau merge la cumparaturi. In acest mod puteti reduce din greutate fara infometare pana la 200 g. zilnic, din grasimile acumulate.

Compozitie:

BIOMED SLIP "M" - PANTALONI PENTRU SLABIT. BIOMED SLIP este un produs fabricat dintr-o folie speciala de foarte buna calitate. Administrare: Se imbraca pe corp sub imbracaminte si se poarta astfel aproximativ 3 ore pe zi.

Actiuni:

Universal, elegant, practic si confortabil, BIOMED SLIP este anume conceput pentru a elimina surplusul de grasimi din zonele cele mai critice ale corpului: talie, abdomen, coapse, solduri. Celulita va dispare complet, iar pielea isi va recapata aspectul neted si elasticitatea adecvata. Utilizandu-l regulat si in acelasi timp facand miscari fizice normale, se vor obtine rezultate vizibile dupa doua saptamani. Straturile de grasimi de pe parþile de corp menþionate vor fi eliminate foarte repede, fara infometare sau fara a se impune o alta dieta. Se poate utiliza in timpul vizionarii TV sau mergand la cumparaturi.

Producator: Biomed Co

Biomed co
Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.