Crema anticelulitica Lanoros, Crema Antivergeturi Lanoras Elzin Plant

Crema anticelulitica Lanoros, Crema Antivergeturi Lanoras Elzin Plant

Crema anticelulitica Lanoros, Crema Antivergeturi Lanoras| Elzin Plant Produse cosmetice si remedii naturiste, supozitoare, Elzin PlantCrema anticelulitIca si anti-vergeturi este o crema pentru uz profesional,se aplica acasa prin masaj pe zonele cu celulita si vergeturi si afectiuni cutanate ale pielii.Actiuni si utilizari:Crema anticelulitica si antivergeturi Lanoras Crema accelereaza procesele de regenerare, are efect antiimbatranire si ajuta la refacerea filmului hidropolic natural al tegumentelor.Crema are efect antirid cu propietati emoliente, ajuta la cicatrizarea leziunilor cutanate cu propietati antiinflamatorii, reduce umflaturile si amelioreaza durerile musculare esteo crema hidratantanta.Ingrediente: ulei de argan, ulei de masline, extract uleios de rasina de conifer ...
11,43 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Crema anticelulitica Lanoros, Crema Antivergeturi Lanoras| Elzin Plant

Produse cosmetice si remedii naturiste, supozitoare, Elzin Plant
Crema anticelulitIca si anti-vergeturi este o crema pentru uz profesional,se aplica acasa prin masaj pe zonele cu celulita si vergeturi si afectiuni cutanate ale pielii.
Actiuni si utilizari:Crema anticelulitica si antivergeturi Lanoras
Crema accelereaza procesele de regenerare, are efect antiimbatranire si ajuta la refacerea filmului hidropolic natural al tegumentelor.
Crema are efect antirid cu propietati emoliente, ajuta la cicatrizarea leziunilor cutanate cu propietati antiinflamatorii, reduce umflaturile si amelioreaza durerile musculare este o crema hidratantanta.
Ingrediente: ulei de argan, ulei de masline, extract uleios de rasina de conifere, edera, castane, frunze de alun, galbenele, lalonila, ceara de albine, ulei de samburi de struguri.
Mod de utilizare: se maseaza usor de 1-2 ori pe zi.

Prezentare: cutie 50 ml
Producator :Elzin Plant

Fisa tehnica

Elzin Plant