Ceaul verde ajuta la scaderea colesterolului, benefic in cure de slabireCeai verde cps

Ceaul verde ajuta la scaderea colesterolului, benefic in cure de slabireCeai verde cps

Ceaul verde ajuta la scaderea colesterolului, benefic in cure de slabire-Ceai verde cpsCeai verde pastileeste un produs din gama de produse naturiste Alevia, recomandat in cure de slabire, are efect antioxidant,ajuta la scaderea colesterolului LDL si de normalizare a glicemiei.Frunzele de ceai verde datorita compozitiei bogate in uleiuri esentiale, vitamine si aminoacizi are un efect benefic pentru organism, avand un efect antioxidant, diuretic.In curele de slabire:moduleaza absorbtia nutrientilor din alimente si metabolismul bazal; stimuleaza si invioreaza sistemul nervos central. Compozitie per 2 comprimate:Ceai Verde 600mg (Camellia sinensis extract 20:1 din frunze cu 98% polifenoli total) Efecte• Poate avea efect benefic in: cura de slabire, supraponderabilitate, obezitateâ ...
37,50 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Ceaul verde ajuta la scaderea colesterolului, benefic in cure de slabire-Ceai verde cps


Ceai verde pastile este un produs din gama de produse naturiste Alevia, recomandat in cure de slabire, are efect antioxidant,ajuta la scaderea colesterolului LDL si de normalizare a glicemiei.Frunzele de ceai verde datorita compozitiei bogate in uleiuri esentiale, vitamine si aminoacizi are un efect benefic pentru organism, avand un efect antioxidant, diuretic. In curele de slabire:moduleaza absorbtia nutrientilor din alimente si metabolismul bazal; stimuleaza si invioreaza sistemul nervos central. Compozitie per 2 comprimate:
Ceai Verde 600mg (Camellia sinensis extract 20:1 din frunze cu 98% polifenoli total)
Efecte
• Poate avea efect benefic in: cura de slabire, supraponderabilitate, obezitate
• Sustine sanatatea sistemului nervos si a celui cardiovascular
• Poate intarzia procesele de imbatranire si manifestarile neplacute consecutive acestora
• Sustine capacitatea organismului de rezistenta la stres
• Contribuie la mentinerea sanatatii generale a organismului
• Ajuta la functionarea corecta a sistemului cardiovascular.
Mod de administrare
Cate 1 comprimat de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz.
Precautii
Femeile gravide sau care alapteaza trebuie sa consulte medicul sau farmacistul in legatura cu produsul. Contine lactoza.

Fisa tehnica

Alevia