Ceai pentru colici, Baby Calm, 20 dz, Fares

Ceai pentru colici, Baby Calm, 20 dz, Fares

Colici la bebelusi, colici bebe, Ceai pentru colici Baby Calm,20 dz,FaresDescriere: Ceai Baby Calm 20 dz Fares este indicat in : tulburari digestive la sugari, colici abdominale, balonari, varsaturi,aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), varsaturi, tulburari digestive la copii mici,Ingrediente:flori de musetel (Flores Chamomillae),fructe de fenicul (Fructus Foeniculi),fructe de chimion (Fructus Carvi), menta (Herba Menthae).Ceai Baby Calm efect: calmeaza crampele si durerile abdominale, carminativ (inhiba procesele fermentative si absoarbe gazele intestinale), antivomitiv.Ceaiul este recomandat in : tulburari digestive la sugari si copii mici: colici abdominale, balonari, aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), varsaturi.Contraindicatii la acest produs nu se cunosc.. ...

3,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

Colici la bebelusi, colici bebe, Ceai pentru colici Baby Calm,20 dz,Fares

Descriere: Ceai Baby Calm 20 dz Fares este indicat in : tulburari digestive la sugari, colici abdominale, balonari, varsaturi, aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), varsaturi, tulburari digestive la copii mici,

Ingrediente: flori de musetel (Flores Chamomillae), fructe de fenicul (Fructus Foeniculi), fructe de chimion (Fructus Carvi), menta (Herba Menthae).

Ceai Baby Calm efect: calmeaza crampele si durerile abdominale, carminativ (inhiba procesele fermentative si absoarbe gazele intestinale), antivomitiv.

Ceaiul este recomandat in : tulburari digestive la sugari si copii mici: colici abdominale, balonari, aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), varsaturi.

Contraindicatii la acest produs nu se cunosc.

Mod de preparare : la un un plic se toarna 100 ml apa clocotita si se lasa circa 10-15 minute acoperit.

Mod de intrebuintare: se administreaza 50-100 ml de infuzie usor indulcita pe zi, in functie de varsta copilului.

In caz de varsaturi, se administreaza cate o jumatate de lingurita sau o lingurita in functie de varsta copilului.

Prezentare cutie x 20 doze

Producator Fares

Balonari, varsaturi, aerofagie (inghitire de aer in timpul mesei), varsaturi, tulburari digestive la copii mici,

Prezentare cutie x 20 doze

Producator Fares