Ceai negru Greenfield Earl Grey Fantasy
Nou

Ceai negru Greenfield Earl Grey Fantasy, cu aroma de bergamota

Acest soi din colecția de ceai negru Greenfield este o variantă strălucitoare a faimoasei rețete de ceai cu aroma de bergamota. O pistă ușoară de arome de citrice conferă o expresivitate deosebită compoziției grațioase a Earl Grey Fantasy.

6,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ceai negru Greenfield Earl Grey Fantasy cu aromă de bergamotă este fabricat din ceai din Ceylon cu coajă de citrice

Compoziția elegantă rafinată de ceai picant și nobil din Ceylon cu o aromă picantă strălucitoare de bergamotă, portocală și lămâie energizează și conferă un impuls de vioiciune.

Ceaiul preparat are o culoare de infuzie transparentă strălucitoare. Ceaiul negru Greenfield Earl Grey Fantasy este ambalat în cutie a 25 de pliculete de hârtie, fiecare dintre ele fiind plasate într-un plict de folie. Folia păstrează în mod ideal proprietățile ceaiului, previne umezeala și mirosurile, protejează produsul de lumină. Plicul ermetic din aluminiu garantează un gust distinct și o aromă completă în fiecare ceașcă preparată de ceai.

Un pachet de 25 de pliculete de ceai negru Greenfield Earl Grey Fantasy cu aroma de bergamota, este perfect pentru a bea un ceai bun de calitate premium acasa sau la birou.

Un amestec de ceai negru de bună calitate, tip Earl Grey, cu adaos de extract natural de bergamotă. Ceai Greenfied, un ceai negru la pliculețe cu aroma de bergamota. Aromatic, răcoritor, nobil.

Ingrediente:

ceai negru cu frunze maruntite, aromatizant "bergamota"3,5%.

Mod de preparare a ceaiului:

Puneti in ceainic sau ceasca cate un pliculet pentru fiecare portie de ceai. Turnati apa clocotita si lasati plicul de ceai timp de 3 minute. Ceaiul se poate bea cald sau rece, pe tot parcursul zilei.

Prezentare:

25 pliculete a 2 g fiecare, ambalate in folie de aluminiu, introduse in cutia de carton.

Producator:

Greenfield

Fisa tehnica
Beneficii:
Ceai negru - proprietati, beneficii pentru sanatate
Compozitie:
ceai negru, bergamota
Mod de prezentare:
25 pliculete a 2 g, ambalate in folie de aluminiu
Producator:
Greenfield
Ultima actualizare:
09.06.2021

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa