Ceai Greenfield Summer Bouquet din plante si fructe
Nou

Ceai Greenfield Summer Bouquet din plante si fructe

Ceai Greenfield Summer Bouquet, o infuzie delicioasa de ceai din plante si fructe maruntite cu gust si aroma de zmeura, petale de trandafiri sudanez (hibiscus), boabe de macese si mar. Ceasca de ceai Greenfield poate fi savurat acasa sau la birou.

6,99 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ceai Greenfield Summer Bouquet din plante si fructe maruntite

Acest ceai de plante si fructe de la Greenfield nu conține cofeină, potolește setea, poate fi servit rece. Aroma dulce a zmeurii, combinată cu aroma ușoară a măceșilor și aciditatea hibiscusului stau la baza gustului luminos și fructat al ceaiului Greenfield Summer Bouquet.

Un număr mare de vitamine din ceaiul de plante si fructe Greenfield Summer Bouquet au un efect benefic asupra organismului.

Ceaiul de plante si fructe Greenfield Summer Bouquet este ambalat în cutie, a 25 pliculete de unica folosinta.

Ingrediente:

petale de trandafiri sudanez (hibiscus), boabe de macese, mar maruntit, aroma de zmeura (5.5%), zmeura maruntita.

Ceaiurile naturale Greenfield din plante și fructe sunt cunoscute oamenilor de mult timp, dar în ultimii ani aceste băuturi sănătoase și gustoase au cunoscut o adevărată renaștere. Un amestec de ceai din plante sau fructe poate include o serie de ingrediente variate, adică ierburi, fructe, fructe de pădure. De regulă, infuziile din plante au o aromă plăcută și se disting cu multe proprietăți utile.

Hibiscus sau trandafirul sudanez este unul dintre cele mai populare ingrediente din ceaiurile din plante și fructe. Este un trandafir al carui tufiș creste până la trei metri înălțime, cu flori mari, care sunt folosite pentru a face infuzii de ceai. Este o sursă naturală de acid gamma-linolenoic care normalizează nivelul colesterolului din sânge și crește elasticitatea vaselor de sânge. Conținutul ridicat de vitamina C este responsabil pentru gustul acid al ceaiului de hibiscus.

Boabele de macese din ceaiul Greenfield Sumeer Bouquet - este o sursă excelentă de vitamine. Este bogat în vitamina C, conține vitaminele B1, B2, PP, K, pro-vitamina A, uleiuri esențiale, calciu, magneziu, fier, potasiu, mangan, cupru și fosfor.

Mod de preparare:

puneti in ceainic sau ceasca cate un pliculet pentru o portie de ceai. Turnati apa clocotita si lasati 3 minute.

Prezentare:

25 pliculete de ceai a 2 g, ambalate in cutie. 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.