Ceai de slabit Goji Berry, 20 dz x2 g, Solaris

Ceai de slabit Goji Berry, 20 dz x 2 g, Solaris

Ceai de slabit Goji Berry (20 dz x2g)  Solaris Ceai de slabit Goji Berry - SOLARIS Cantitate: 20 dz. x 2gr. Actiune: confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor, contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism, ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame. Recomandari: 1-2 cani pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de pause de 2 saptamani, numai pentru adulti. Curele de slabire trebuie sa fie insotite de o alimentatie corecta si echilibrata. Compozitie: ceai mate, ceai rooibos, menta, lemongrass, radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, fructe de goji, senna, volbura. Ce proprietati are? ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, intarzie procesele degenerative la nivel celular, intarzie procesele ...

9,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ceai de slabit Goji Berry (20 dz x 2 g)  Solaris

Ceai de slabit Goji Berry

Cantitate: 20 dz. x 2g. 

Actiune: 

confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor,

contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism,

ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame, 

Recomandari: 

1-2 cani pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de pause de 2 saptamani, numai pentru adulti.

Curele de slabire trebuie sa fie insotite de o alimentatie corecta si echilibrata. 

Compozitie:

ceai mate, ceai rooibos, menta, lemongrass, radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, fructe de goji, senna, volbura. 

Ce proprietati are?

Ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, intarzie procesele degenerative la nivel celular, intarzie procesele de imbatranire, contribuie la tonifierea generala a organismului prin mineralizare.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.