Ceai Anticolitic, 50gr, Plafar

Ceai Anticolitic, 50gr, Plafar

CEAI ANTICOLITIC, 50gr, PLAFARCeaiul Anticolitic,este un amestec de plante medicinale ce contine:Flori de coada soricelului - Millefolii Flos, flori de musetel - Chamomillae Flos, iarba de sunatoare - Hyperici Herba, iarba de roinita - Melissae Herba, conuri de hamei - Strobuli lupuli, iarba de menta - Menthae Herba, iarba de talpa gastei - Leonuri Herba, fructe de fenicul - Foeniculi Fructus, si este utilizat ca tratament sub forma de ceai in colite si enterocolite,Actiune: Antispastica si antiseptic intestinala.Utilizare: In mod traditional in colite si enterocolite.Coada Soricelului proprietati si beneficii:este o planta medicinala cu proprietati:-antihemoragic,-antiinflamator,-antipiretic,-antispastic,-astringent,-digestiv,-diuretic,-hemostatic,-hipotensiv. Ceaiul din Coada S ...

5,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic 0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic

Descriere

Ceai Anticolitic

Ceaiul Anticolitic este un amestec de plante medicinale ce contine: Flori de coada soricelului - Millefolii Flos, flori de musetel - Chamomillae Flos, iarba de sunatoare - Hyperici Herba, iarba de roinita - Melissae Herba, conuri de hamei - Strobuli lupuli, iarba de menta - Menthae Herba, iarba de talpa gastei - Leonuri Herba, fructe de fenicul - Foeniculi Fructus, si este utilizat ca tratament sub forma de ceai in colite si enterocolite, Actiune: Antispastica si antiseptic intestinala. 

Utilizare: In mod traditional in colite si enterocolite. Coada Soricelului proprietati si beneficii:este o planta medicinala cu proprietati: -antihemoragic, -antiinflamator, -antipiretic, -antispastic, -astringent, -digestiv, -diuretic, -hemostatic, -hipotensiv. Ceaiul din Coada Soricelului folosit in uz intern: Infuzie contra starilor febrile cu raceala si catar, pentru proprietatile sale expectorante,calmarea anxietatii de menstruatie si a unor afectiuni digestive. 

In uz extern coada soricelului poate fi folosita cataplasma cu rol hemostatic, antihemoragic, dezinfectant pentru rani. Decoct in impachetari pentru dezinflamarea hemoroizilor sau ca lotiune pentru frectionarea pielii capului si stimularea cresterii parului. 

Infuzia de flori de coada soricelului trateaza acneea si celulita. 

Fisa tehnica

PLAFAR