Ceai verde de slabit, ceai antiadipos chinezesc, Sanye

Ceai verde de slabit, ceai antiadipos chinezesc, Sanye

Ceai verde de slabit antiadipos chinezesc sanye diete de slabit Ceai Antiadipos chinezesc sanye este un ceai verde de sabit - Minerva,contine ceai verde, indicat in cure si diete de slabit, detoxifiere, scade colesterolul, ceaiul combate celulita si obezitatea. Ceaiul verde antiadipos este indicat in:-Detoxifiere,- Reglarea digestiei si metabolismului,- Accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei,- Reducerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul),- Scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange).Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde. Compozitie: Ceaiul antiadipos este un produs din frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba si alte plante. Modul de asociere a plantelor apartine ...

5,90 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Ceai verde de slabit antiadipos chinezesc sanye diete de slabit 

Ceai Antiadipos chinezesc sanye este un ceai verde de sabit de la Sanye Intercom, contine ceai verde, indicat in cure si diete de slabit, detoxifiere, scade colesterolul, ceaiul combate celulita si obezitatea.

Ceaiul verde antiadipos este indicat in:

  • - Detoxifiere,
  • - Reglarea digestiei si metabolismului,
  • - Accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei,
  • - Reducerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul),
  • - Scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange).

Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde. 

Compozitie: 

Ceaiul antiadipos este un produs din frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba si alte plante. 

Modul de asociere a plantelor apartine medicinei traditionale chineze, iar efectele se adreseaza afectiunilor ce apar prin dereglari ale metabolismului. 

Mod de administrare 

Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4 - 10 minute. Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ. 

Ambalare Cutie cu 30 plicuri x 2g

Importator: Sanye Intercom

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.