Ceai verde de slabit antiadipos chinezesc sanye diete de slabit

Ceai verde de slabit, ceai antiadipos chinezesc, Sanye

Ceai verde de slabit antiadipos chinezesc sanye diete de slabit Ceai Antiadipos chinezesc sanye este un ceai verde de sabit - Minerva,contine ceai verde, indicat in cure si diete de slabit, detoxifiere, scade colesterolul, ceaiul combate celulita si obezitatea. Ceaiul verde antiadipos este indicat in:-Detoxifiere,- Reglarea digestiei si metabolismului,- Accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei,- Reducerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul),- Scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange).Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde. Compozitie: Ceaiul antiadipos este un produs din frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba si alte plante. Modul de asociere a plantelor apartine ...

6,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ceai verde de slabit antiadipos chinezesc sanye diete de slabit 

Ceai Antiadipos chinezesc sanye este un ceai verde de sabit - Minerva, contine ceai verde, indicat in cure si diete de slabit, detoxifiere, scade colesterolul, ceaiul combate celulita si obezitatea.

Ceaiul verde antiadipos este indicat in:

  • - Detoxifiere,
  • - Reglarea digestiei si metabolismului,
  • - Accelerarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei,
  • - Reducerea nivelului grasimilor din sange (scade colesterolul),
  • - Scaderea glicemiei (nivelul zaharului din sange).

Are efect tonic, reconfortant, detoxifiant si antioxidant datorita ceaiului verde. 

Compozitie: 

Ceaiul antiadipos este un produs din frunze de lotus, Malva Verticillata, ceai verde, frunze de dud, nalba si alte plante. 

Modul de asociere a plantelor apartine medicinei traditionale chineze, iar efectele se adreseaza afectiunilor ce apar prin dereglari ale metabolismului. 

Mod de administrare 

Se fierbe un plic in 200 ml apa, 4 - 10 minute. Se recomanda a se bea seara din cauza efectului laxativ. 

Ambalare Cutie cu 30 plicuri x 2g

Importator Minerva