Sanatatea prostatei, Ceai din plante, 50 g, Dacia Plant

Sanatatea prostatei, Ceai din plante, 50 g, Dacia Plant

Dacia Plant, Ceai pentru prostata, 50g Dacia Plant > Prostata Ceai pentru prostata producator Dacia Plant, ce are in compozitie: pufulita cu flori mici, (Epilobium parviflorum) - partea aeriana (50%), palmier pitic (Serenoa repens)- fructe (30%), ghimpe (Xanthium spinosum) - partea aeriana (20%).Este un ceai cu actiune decongestiva si antitumorala la nivelul prostatei, diuretica, antiseptica urinara (asupra colibacililor ), regeneranta tisulara la nivelul prostatei.Ceai pentru prostata Indicatii: Este un ceai care se utilizeaza ca adjuvant in: adenom de prostata, prostatite, hipertrofie benigna de prostata.Ceai ptr. prostata contraindicatii:alergie la oricare dintre componentele produsului, anemie hemoliticaPentru pacientii cu hipertensiune arteriala se administreaza cu prudenta. A

5,85 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Sanatatea prostatei, Ceai din plante, 50 g, Dacia Plant

Prostata - Ceai pentru prostata

Ceai pentru sanatatea prostatei - Dacia Plant > Prostata

Ceai pentru prostata producator Dacia Plant, are in compozitie: pufulita cu flori mici, (Epilobium parviflorum); partea aeriana (50%), palmier pitic (Serenoa repens); fructe (30%), ghimpe (Xanthium spinosum)  partea aeriana (20%).

Este un ceai cu actiune decongestiva si antitumorala la nivelul prostatei, diuretica, antiseptica urinara (asupra colibacililor), regeneranta tisulara la nivelul prostatei.

Ceai pentru prostata Indicatii:

Este un ceai care se utilizeaza ca adjuvant in: adenom de prostata, prostatite, hipertrofie benigna de prostata.

Ceai ptr. prostata contraindicatii: alergie la oricare dintre componentele produsului, anemie hemolitica;

pentru pacientii cu hipertensiune arteriala se administreaza cu prudenta. 

Administrare:

Pentru adulti: macerat la rece - ceaiul se prepara dintr-o lingurita cu pulbere la 250 ml de apa rece, se mentine la macerat timp de 6 - 8 ore la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se bea 3 cani cu macerat pe zi, de preferat cu 30 min. inainte de mese.

Pentru infuzie se prepara dintr-o lingura cu plante la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de15 min la temperatura camerei, se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se bea 3 cani cu infuzie pe zi, inainte de mese cu 30 min. 

Prezentare: cutie 50 g

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa