Ceai antidiabetic, 25dz, Adserv

Ceai antidiabetic, 25dz, Adserv

Tratamente naturiste si ceaiuri din plante medicinale pentru diabetici,supraponderali-Advers,CEAI ANTIDIABETIC, 25dz ADSERVCeai antidiabetic AdNatura, Adserv, produs 100% natural, utilizat traditional ca adjuvant pentru diabetici si supraponderali.Ingrediente: radacini de brusture, frunze de dud, teci de fasole, frunze de afin, radacini de cicoare, frunze de stevie dulce, frunze de urzica vie, radacini de gentiana.Actiuni: hipoglicemiant, diuretic, carminativ, stimuleaza functiile hepatice si renale.Mod de administrare: infuzie din 1 pliculet de ceai, peste care se toarna 250 ml apa clocotita (timp de infuzare 10 – 15 minute). Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie.Se beau pana la 1-2 litri de ceai neindulcit pe zi. Ceaiul are gust d ...

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Tratamente naturiste si ceaiuri din plante medicinale pentru diabetici,supraponderali-Advers,CEAI ANTIDIABETIC, 25dz ADSERV

Ceai antidiabetic AdNatura, Adserv, produs 100% natural, utilizat traditional ca adjuvant pentru diabetici si supraponderali. 

Ingrediente: radacini de brusture, frunze de dud, teci de fasole, frunze de afin, radacini de cicoare, frunze de stevie dulce, frunze de urzica vie, radacini de gentiana. 

Actiuni: hipoglicemiant, diuretic, carminativ, stimuleaza functiile hepatice si renale. 

Mod de administrare: infuzie din 1 pliculet de ceai, peste care se toarna 250 ml apa clocotita (timp de infuzare 10 – 15 minute). Dupa infuzare se strecoara si se poate adauga o lingurita de suc proaspat de lamaie. 

Se beau pana la 1-2 litri de ceai neindulcit pe zi. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce (Stevia rebaudiana) numita si „iarba de miereâ€, ce contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor, fiind practic lipsite de aport caloric. 

Prezentare: 25 plicuri-doze 

Producator: AdNatura 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.