Ceai antibronsitic, 50gr, Plafar

Ceai antibronsitic, 50gr, Plafar

CEAI ANTIBRONSITIC,50gr,PLAFAR,Ceaiuri,amestec din plante medicinale-Tratament,Bronsita cronicaCeaiul Antibronsitic,este un ceai din amestec din plante medicinale,este un produs Plafar,ce are in compozitie urmatoarele plante medicinale:Muguri de pin -Turiones pini, frunze de patlagina - Plantaginis Folium, frunze de podbal - Farfarae Folium, frunze de urzica - Urticae Folium, radacina de ciubotica cucului - Primulae Radix, iarba de sovarf- Origani Herba, radacina de iarba mare - Inulae Radix.Actiune:Expectoranta, fluidifianta a secretiei bronsice, antiseptica, antispastica.Mugurii de pin se folosesc de preferinta proaspeti,cu proprietati:-antispastic,-diuretic,-expectorant,-tonifiant.Uz extern:Infuzia de muguri si de ace se foloseste la inhalatii si in artrita,dureri reumatice,as ...

5,20 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

CEAI ANTIBRONSITIC, 50gr, PLAFAR 

Ceaiul Antibronsitic,este un ceai din amestec din plante medicinale,este un produs Plafar,ce are in compozitie urmatoarele plante medicinale: Muguri de pin -Turiones pini, frunze de patlagina - Plantaginis Folium, frunze de podbal - Farfarae Folium, frunze de urzica - Urticae Folium, radacina de ciubotica cucului - Primulae Radix, iarba de sovarf- Origani Herba, radacina de iarba mare - Inulae Radix. 

Actiune: Expectoranta, fluidifianta a secretiei bronsice, antiseptica, antispastica. 

Mugurii de pin se folosesc de preferinta proaspeti, cu proprietati: -antispastic, -diuretic, -expectorant, -tonifiant. 

Uz extern: Infuzia de muguri si de ace se foloseste la inhalatii si in artrita, dureri reumatice, astm, stari de oboseala fizica si psihica. O baie cu infuzie de ace si de muguri tonifica, purifica si parfumeaza pielea. Mugurii lasati in apa clocotita parfumeaza si purifica aerul. 

Patlagina,utilizare si proprietati: frunzele trebuie uscate la soare, si au urmatoarele proprietati: -astingent, cicatrizant, diuretic, emolient, expectorant, oftalmic. 

Uz intern: infuzia de frunze se foloseste ca astingent intestinal in caz de diaree, ca diuretic usor, calmant in caz de traheita, bronsita, sinuzita, inflamatii ale gatului si ale mucoasei bucale. 

Uz extern: ca decoct sau cataplasma pentru rani, arsuri, acnee, intepaturi de insecte, herpes si hemoroizi. Cu infuzia de frunze de patlagina se clateste gura contra durerilor de dinti. Extractele apoase de patlagina au proprietati hidratante si de aceea sunt indicate in mod special in tratarea pielii uscate si partial deshidratate. 

Indicatii: In mod traditional in bronsita acuta - faza de coctiune, bronsita cronica, bronsita asmatiforma, astm bronsic. Preparare: Infuzie. O cana de apa clocotita se toarna peste o lingura de plante, se acopera 20 minute, se strecoara; se consuma la temperatura camerei. Administrare: 2-3 cani/zi. Prezentare: 50 gr 

Producator: Plafar