Ceai de Albastrele, 50 g, Plafar

Ceai de Albastrele, 50 g, Plafar

 Ceai de Albastrele, 50 g, Plafar numita si floarea graului, este periclitata de folosirea erbicidelor pentru maximizarea recoltelor de cereale. Dupa recoltare planhta trebuie uscata in aer liber.

4,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai de Albastrele Plafar

Albastrea (Ceantaure cpanus), familie Asteraceae, este o planta medicinala din nomenclatorul Plafar. Habitat: terenuri necultivate si campuri de de cereala intre 300 si 1900 m. 

Recoltare: iulie-august (planta intreaga) 

Utilizare: albastreaua, numita si floarea graului,este periclitata de folosirea erbicidelor pentru maximizarea recoltelor de cereale.Dupa recoltare planhta trebuie uscata in aer liber. 

Proprietati: antiinflamatoare, astringent, depurativ, diuretic. 

Uz intern: Decoctul se foloseste contra durerilor reumatice. 

Uz intern: Infuzia sau decoctul de flori se utilizeaza pentru bai locale in caz de ulceratii de cornee, in conjunctivita si in urcior. Clatiti ochii cu infuzie pentru a reda stralucire si prospetime privirii. 

Albastrelele sunt plante medicinale ce se folosesc in cosmetica si igiena oculara,cu efect antiseptic, emolient, antiinflamator,cu efect si in unele afectiuni oculare ca, conjuctivita si urcior, in comprese odihnitoare pentru ochi, tratamentu ploapelor ridate, cu efecte antiseptice..

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.