Ceai verde si cozi de cirese, 60 comprimate, Vitarmonyl

Ceai verde si cozi de cirese, 60 comprimate, Vitarmonyl

21,99 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai verde si cozi de cirese, 60 comprimate, Vitarmonyl

Descriere Detoxifiere - Elimina excesul de apa Bogate in flavonoide, cozile de cirese au proprietati drenante, stimuleaza functiile de eliminare si combat retentia de apa. Ceaiul verde completeaza actiunea drenanta, actionand asupra acumularii de grasime in perioada de dezichilibru hormonal, ajuta la reducerea senzatiei de balonare. Mod de administrare: 2 comprimate dimineata impreuna cu un pahar de apa, timp de 1 luna, a se repeta in caz de nevoie. 

Prezentare Cutie 60capsule 

Producator Vitarmonyl-Franta

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.