Ceai Antiadipos 42 Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate

Ceai Antiadipos 42 Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate

Ceai Antiadipos 42 Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate. Descriere Ceai Antiadipos 42 Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate. Este cel mai vandut ceai antiadipos din Europa! Mod de administrare: A se consuma 1-2 ceaiuri pe zi. Mod de preparare: Se toarna apa clocotita peste plicul de ceai dupa care se asteapta 5-10 minute. Compozitie Hibiscus, cassia acutifolia, soc, foeniculum vulgare. Mod de prezentare Cutie cu 30 plicuri a 2.5g/plic. ...

10,70 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai Antiadipos 42 Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate

Descriere: Ceai Antiadipos 42

Recomandat pentru persoanele cu tendinta spre obezitate. Este cel mai vandut ceai antiadipos din Europa!

Mod de administrare: A se consuma 1-2 ceaiuri pe zi.

Mod de preparare: Se toarna apa clocotita peste plicul de ceai dupa care se asteapta 5-10 minute.

Compozitie: Hibiscus, cassia acutifolia, soc, foeniculum vulgare.

Mod de prezentare Cutie cu 30 plicuri a 2.5g/plic.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa