ceai verde superior

Ceai verde superior,100 g, Sanye Intercom

Profita de cele mai importante beneficii ale ceaiului verde superior chinezesc. Ceaiul verde superior provine din China, contine 100% frunze si mugurii plantei Camellia sinensis. Ceaiul verde a fost descoperit de catre chinezi de sute de ani si este folosit in toata lumea mai ales pentru proprietatile sale terapeutice si detoxifiante. Denumirile comune includ "ceaiul", "arbustul de ceai" și "arborele de ceai". Iata, doar cateva dintre efectele si beneficiile oferite de ceaiul verde pentru sanatate: dintre toate beneficiile pentru sanatate ale ceaiului verde, pierderea in greutate este cel mai cunoscut. De asemenea, ceaiul verde este o sursa excelenta de antioxidanti, care sunt vitale pentru o sanatate optima si pentru sisteme imunitare puternice, mai poate fi baut pentru detoxifierea 

4,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Profita de cele mai importante beneficii ale ceaiului verde superior chinezesc

Ceaiul verde superior provine din China, contine 100% frunze si mugurii plantei Camellia sinensis. 

Ceaiul verde a fost descoperit de catre chinezi de sute de ani si este folosit in toata lumea mai ales pentru proprietatile sale terapeutice si detoxifiante. 

Denumirile comune includ "ceaiul", "arbustul de ceai" și "arborele de ceai".

Iata, doar cateva dintre efectele si beneficiile oferite de ceaiul verde pentru sanatate:

Dintre toate beneficiile pentru sanatate ale ceaiului verde, pierderea in greutate este cel mai cunoscut. 

De asemenea, ceaiul verde este o sursa excelenta de antioxidanti, care sunt vitale pentru o sanatate optima si pentru sisteme imunitare puternice, mai poate fi baut pentru detoxifierea organismului. 

Ceaiul verde poate contribui la reducerea riscului de infectii si boli, prin stimularea apararii organismului dumneavoastra la infectii si reducerea efectelor potential daunatoare ale radicalilor liberi.

Antioxidanti: Ceaiul verde contine antioxidanti puternici care actioneaza ca agenti de radiatii liberi care ajuta la reducerea leziunilor celulelor corpului. 

Stresul oxidativ si producerea radicalilor liberi care dauneaza celulelor organismului sunt considerate a fi principalele cauze ale imbatranirii si a bolilor precum cancerele si bolile cardio-vasculare. 

Avand o dieta bogata in antioxidanti va va ajuta sa va mentineti corpul puternic si sanatos.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.