Ceai negru Greenfield Lemon Spark, 25 pliculete

Ceai negru Greenfield Lemon Spark, 25 pliculete

Savureaza o ceasca de ceai negru cu aroma de lamaie Greenfield Lemon Spark. Ceai negru Greenfield cu aroma si coaja de lamaie, ambatat in cutie cu 25 pliculete. Gustul si aroma profunda a ceaiului negru Greenfiel Lemon Spark sunt deosebit de racoritoare, deoarece gustul de lamaie evidentiaza aroma fina a ceaiului din Sri Lanka - India, care pana in 1972 se numea Celyon.

6,99 RON
cu TVA
Cantitate Pret Ai economisit
10 6,67 RON Pana la 3,20 RON
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Ceai Negru Greenfield Lemon Spark

Savureaza o ceasca de ceai negru Greenfield din Sri Lanka - India (Celyon) cu aroma profunda de lamaie. Gustul si aroma profunda a ceaiului negru Greenfiel Lemon Spark sunt deosebit de racoritoare, deoarece gustul de lamaie evidentiaza aroma fina a ceaiului din Sri Lanka - India, care pana in 1972 se numea Celyon.

Ceai negru Greenfield cu aroma si coaja de lamaie, ambalat in cutie cu 25 de pliculete.

Prezentare:

25 pliculete per cutie.

Fisa tehnica

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.