Pachet ceai verde superior 100g + ceainic 700 ml cadou Naturalia Diet

Pachet ceai verde superior 100g + ceainic 700 ml cadou, Naturalia Diet

Pachet ceai verde superior 100g + ceainic 700 ml cadou, produse marca Naturalia Diet. Pachetul contine: 1 Ceainic de sticla capacitate 700 ml, infuzor din otel inoxidabil, cu capac si maner din plastic. 100 g Ceai verde superior, are in compozitie: ceai verde, lamaie, hibicus, ambalat in cutie metalica. Ceainic din sticla cu infuzor din otel inoxidabil, indicat pentru infuzarea ceaiului si a cafelei, are capac si maner de plastic. Descriere Ceaiul verde chinezesc de calitate superioara contine: ceai verde 80g, ceai lamaie 10g, ceai hibicus 10g. Ceiaul verde chinezesc, un produs care inlocuieste cu succes cafeaua, fiind un excelent energizant  natural. Ceaiul verde baut cu regularitate, 3-4 cani pe zi, poate scade asimilarea glucidelor, lipidelor si ajuta la arderea grasimilor.

31,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Pachet ceai verde superior 100 g + ceainic 700 ml cadou, Naturalia Diet

Descriere: Pachet ceai verde superior 100g + ceainic 700 ml marca Naturalia Diet

Pachetul contine:

Ceainic de sticla capacitate 700 ml, infuzor din otel inoxidabil, cu capac si maner din plastic, un produs Naturalia Diet 

100 g Ceai verde superior, are in compozitie: ceai verde, lamaie, hibicus, ambalat in cutie metalica. 

Ceainic din sticla cu infuzor din otel inoxidabil, indicat pentru infuzarea ceaiului si a cafelei, are capac si maner de plastic.

Descriere Ceaiul verde chinezesc de calitate superioara contine: ceai verde 80g, ceai lamaie 10g, ceai hibicus 10g.

Ceai verde chinezesc, un produs care inlocuieste cu succes cafeaua, fiind un excelent energizant natural.

Ceaiul verde baut cu regularitate, 3-4 cani pe zi, poate scade asimilarea glucidelor, lipidelor si ajuta la arderea grasimilor.

Prezentare pachet: 

cutie cu ceai verde, de calitate superioara + un ceainic cadou.

Producator: The National Health Product Co Ltd, importat din China pentru Romania de Naturalia Diet

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.