Ceai antiadipos, 30 plicuri, Parapharm

Ceai antiadipos, 30 plicuri, Parapharm

Ceai antiadipos, 30 plicuri, Parapharm Ceaiul antiadipos - Parapharm contine ingrediente naturale din frunze de ceai verde, frunze de senna, frunze de nalba, frunze de dud si parti aeriene de urzica ce contribuie la arderea grasimilor escedentare, la mentinerea greutatii normale a corpului, totodata sustine digestia ( digestie lenta ).Ingrediente:Frunze de ceai-verde - 55%,frunze de senna- 15%, parti aeriene de urzica - 20%, frunze de Nalba- 5%, frunze de dud - 5% Mod de administrare: Se consuma 3- 4 cani pe zi ( in loc de apa ). A nu se depasi doza zilnica recomandata

6,90 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai antiadipos, 30 plicuri, Parapharm

Ceaiul antiadipos este un produs Parapharm, contine ingrediente naturale din; frunze de ceai verde, frunze de senna, frunze de nalba, frunze de dud si parti aeriene de urzica.Ceaiul antiadipod contribuie la arderea grasimilor escedentare, la mentinerea greutatii normale a corpului, totodata sustine digestia (digestie lenta). 

Ingrediente: 

Frunze de ceai verde - 55%, frunze de senna - 15%, parti aeriene de urzica - 20%, frunze de Nalba - 5%, frunze de dud - 5%.. 

Mod de administrare: 

Se consuma 3- 4 cani pe zi ( in loc de apa ). A nu se depasi doza zilnica recomandata

Data ultimei actualizari: 12-04-2022

Parapharm
6421971001287

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.