Ceai verde chinezesc, punga 100 gr, Naturalia Diet

Ceai verde chinezesc, punga 100 gr, Naturalia Diet

Ceai verde chinezesc, punga 100 gr, Naturalia Diet ajuta la arderea grasimilor, previne cancerul si este un bun inlocuitor pentru cafea. Un grup de cercetatori, analizand cei mai batrani oameni din lume, au constatat ca unul dintre secretele vietii lungi este ceaiul verde.

5,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai verde chinezesc, punga 100 gr, Naturalia Diet

Ceai verde chinezesc, punga 100 gr, Naturalia Diet ajuta la arderea grasimilor, previne cancerul si este un bun inlocuitor pentru cafea.

Un grup de cercetatori, analizand cei mai batrani oameni din lume, au constatat ca unul dintre secretele vietii lungi este ceaiul verde. Numeroase studii au certificat ca un consum regulat al ceaiului verde ne ajuta in prevenirea cancerului si reducerea aparitiei cariilor dentare.

Inlocuieste cu succes cafeaua, fiind un excelent energizant natural.

Baut cu regularitate, 3-4 cani pe zi, scade asimilarea glucidelor, lipidelor si ajuta la arderea grasimilor. 

Prezentare: punga 100g,

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.