Ceai de slabit Goji Berry, 20 dz x2 g, Solaris

Ceai de slabit Goji Berry, 20 dz x 2 g, Solaris

Ceai de slabit Goji Berry (20 dz x2g)  Solaris Ceai de slabit Goji Berry - SOLARIS Cantitate: 20 dz. x 2gr. Actiune: confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor, contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism, ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame. Recomandari: 1-2 cani pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de pause de 2 saptamani, numai pentru adulti. Curele de slabire trebuie sa fie insotite de o alimentatie corecta si echilibrata. Compozitie: ceai mate, ceai rooibos, menta, lemongrass, radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, fructe de goji, senna, volbura. Ce proprietati are? ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, intarzie procesele degenerative la nivel celular, intarzie procesele ...

9,15 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai de slabit Goji Berry (20 dz x 2 g)  Solaris

Ceai de slabit Goji Berry

Cantitate: 20 dz. x 2g. 

Actiune: 

confera organismului un plus de energie, favorabil arderii grasimilor,

contribuie la eliminarea surplusului de apa din organism,

ajuta la mentinerea siluetei, inhiband senzatia de foame, 

Recomandari: 

1-2 cani pe zi, in cure de 3-4 saptamani, urmate de pause de 2 saptamani, numai pentru adulti.

Curele de slabire trebuie sa fie insotite de o alimentatie corecta si echilibrata. 

Compozitie:

ceai mate, ceai rooibos, menta, lemongrass, radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, fructe de goji, senna, volbura. 

Ce proprietati are?

Ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, intarzie procesele degenerative la nivel celular, intarzie procesele de imbatranire, contribuie la tonifierea generala a organismului prin mineralizare.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.