Ceai Antihemoroidal, 50 g, Plafar

Ceai Antihemoroidal, 50 g, Plafar

Hemoroizi si Constipatie, Ceai Antihemoroidal, 50 g, Plafar Ceaiul Antihemoroidal de la Plafar, are o actiune laxativa, antiseptic intestinal si rectal, ce are in compozitie urmatoarele plante medicinale: coaja de crusin si flori de coada soricelului, este un ceai folosit ca tratament in constipatie si hemoroizi. Constipatia constituie nu o boala, ci o stare patologica care poate sa apara ca semn clinic in mai multe circumstante patologice ( boli digestive sau chiar extradigestive, dar cu efect la distanta) In functie de modul de aparitie si de durata, se deosebesc forme de constipatie acuta si cronica. In constipatiile cronice, accentul se pune pe regimul igieno-dietetic. Deoarece in numeroase boli (tumori digestive, boala ulceroasa, apendicita cronica, hipotiroidia, hemoroizi

4,55 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai Antihemoroidal ( ceai pentru hemoroizi, constipatie), Plafar

Ceaiul Antihemoroidal ( ceai pentru hemoroizi ) de la Plafar. Ceaiul contine coaja de crusin si flori de coada soricelului) plante medicinale cu actiune laxativa, antiseptic intestinal si rectal. Ceaiul antihemoroidal este un remediu anti - hemoroizi si impotriva constipatiei, poate fi baut in tratamentul adjuvant pentru constipatie si hemoroizi. 

Constipatia constituie nu o boala, ci o stare patologica care poate sa apara ca semn clinic in mai multe circumstante patologice (boli digestive sau chiar extradigestive, dar cu efect la distanta ). In functie de modul de aparitie si de durata, se deosebesc forme de constipatie acuta si cronica. 

In constipatiile cronice, accentul se pune pe regimul igieno-dietetic. Deoarece in numeroase boli ( tumori digestive, boala ulceroasa, apendicita cronica, hipotiroidia, diskineziile rectale, hemoroizii si alte tulburari psihice) se instaleaza constipatia cronica, accentul se pune pe tratamentul etiologic (inlaturand cauza ) sau patogenic (combatand mecanismul de aparitie a constipatiei). 

Ceaiul de coaja de crusin (Cortex Fangulae ) care provine din ramurile tinere ale arbustului, s-au pus in evidenta, in cantitati mici, substante din grupa tainurilor, mucilagii, ceruri, steroli, flavonoide si saruri minerale. 

Coaja de Crusin, este principala specie laxativa din "Farmacia Naturii" din tara noastra, avand avantajul ca nu da obisnuinta, putand fi folosita si in constipatii cronice. 

Se utilizeaza coaja de Crusin de cel putin 1 an vechime in cazul in care a fost uscata in conditii naturale, sau uscate la 100 grade imediat dupa recoltare cand se poate folosi chiar in anul recoltar. In cazul nerespectarii acestei indicatii coaja de Crusin produce colici. 

Cea ce este semnificativ este faptul ca heteroizidele pure extrase din coaja de Crusin au actiune relaxanta asupra tractului intestinal, in timp ce extractele complete, prin sinergism, actioneaza ca stimulente ale paristalismului intestinal. Heteroidele pure din coaja de Crusin, in absenta enzimelor hidrolizante, nu au actiune laxativa sau purgativa. 

Mod de preparare si administrare:

Decoct. O lingurita de plante se fierb in 250 ml apa timp de 20 de minute, se strecoara si bea la temperatura camerei. 

Se bea 2-3 cani pe zi, ultima seara, inainte de culcare. 

Prezentare: 50 g 

Producator: Plafar 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa