Ceai antiadipos strong, Ceai verde antiadipos chinezesc, Televita

Ceai antiadipos strong, ceai verde antiadipos chinezesc, Televita

Ceai verde antiadipos strong de slabit, Ceaiul verde antiadipos chinezesc de Televita, la pret de producator pentru farmacii, plafare oferit de Samdistribution.ro - magazin online si distribuitor in farmacii, plafare. Ceai verde antiadipos strong este un ceai de slabit original chinezesc, are in compozitie frunze de ceai verde, dud, malva cu beneficii majore pentru sanatate in cure de slabit si detoxifiere. Aici gasiti: ceai antiadipos, ceai sanye, ceai verde calitate superioara-Sanye Intercom, Minerva, Naturalia Diet, Televita (Bio Sante )

5,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Descriere

Ceai verde antiadipos strong, Televita

Ceai verde antiadipos strong este disponibil online pe Samdistribution.ro magazin si distribuitor in farmacii si plafare toata gama de produse si suplimente alimentare marca Televita. Ceaiul antiadipos strong, este un ceai de slabit original chinezesc, are in compozitie frunze de ceai verde, dud, malva, ingrediente cu beneficii majore pentru sanatate si in cure de slabit si detoxifiere. 

Aici gasiti toata gama de ceai verde antiadipos de slabit de la toti importatorii din China (Sanye Intercom, Televita, Minerva) ect.

Cred ca nu mai ieste nevoie sa fac o scurta descriere despre beneficiile ceaiului verde, deoarece atat doamnele cat si domnii care au tinut sau tin o cura sau dieta de slabit au citit atat pe indicatiile si prospectul din cutia de ceai verde despre cum se foloseste si ce beneficii au pentru sanatatea organismului. 

As vrea sa ma refer insa un pic la pret deoarece multi clienti au ezitat la inceput sa comande ceaiul verde sau ceaiul antiadipos de la noi crezand ca este un ceai contrafacut datorita pretului mic pe care Sam Distribution il practica atat la ceaiuri cat si la toata gama de produse si remedii naturiste. 

La noi preturile sunt mai mici decat in farmacii sau plafare deoarece suntem depozit online cu distributie atat la persoane fizice cat si la orice farmacie sau plafar interesate de produsele noastre, deci cumparati un produs natural la prima mana, fara un alt intermediar si atunci aveti avantajul de a cumpara un produs natural la un pret mic.

Fisa tehnica

Televita

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.