Ceai Slabit Cu Lamaie Biovit

Ceai Slabit Cu Lamaie Biovit 20Dz Naturavit

Biovit, Ceai slabit cu lamaie, 20 dz,Naturavit Descriere: Ceai Slabit Cu Lamaie Biovit 20Dz Naturavit Ceaiul de slabit reduce si mentine greutatea corporala, avand actiune complexa asupra organismului. Mod de preparare:Un pliculet la o ceasca de apa fierbinte, dupa care se lasa la infuzat 2-3 minute Mod de prezentare:Cutie cu 20 plicuri a 1.5g/plic ...

3,15 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biovit, Ceai slabit cu lamaie, 20dz, Naturavit

Descriere: Ceai de slabit cu lamaie Biovit, 20 Dz, Naturavit 

Ceaiul de slabit reduce si mentine greutatea corporala, avand actiune complexa asupra organismului. 

Mod de preparare: Un pliculet la o ceasca de apa fierbinte, dupa care se lasa la infuzat 2-3 minute.

Mod de prezentare: Cutie cu 20 plicuri a 1.5 g/plic 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa