Ceai de Musetel, 20 doze, Plafar

Ceai de Musetel, 20 doze, Plafar

Ceai de Musetel, 20 doze, Plafar efecte terapeutice tratament pentru Insomnii, depresii nervoase, ulcer gastric, favorizeaza digestia. Ceaiul de musetel infuzie calmeaza durerile

3,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Ceai de Musetel Plafar 

Sunt unele plante medicinale ale caror esente volatile au efecte terapeutice multiple. Spre exemplu, Musetelul (Matricaria chamomilla ) este indicat in cura interna pentru unele dintre proprietatile sale in tratamentul inapetentei, nevralgiilor diverse, migrenei, insomniilor dispensiilor, ulcerului gastric, convulsiilor,al depresiilor nervoase ect,iar in administrare externa,in conjuctivite,maladii inflamatorii cutanate,in eczeme, in artrite diverse. 

Musetelul, se recolteaza in iulie-august (flori). 

Utilizare: florile de musetel se culeg,rupandu-se de pe planta din iulie pana in august, alegandu-le pe cele bine inflorite si parfumate si evitandu-le pe cele prea mature. 

Proprietati:antiinflamator,analgezic,antispastic,antiseptic,sedativ. 

Beneficii si efecte terapeutice: 

-tratamentul inapetentei, 

-nevralgii diverse, 

-migrene, 

-insomnii, 

-ulcer gastric, 

-convulsii, 

-depresii nervoase, 

maladii inflamatorii cutanate, 

-conjuctivite, 

-eczeme, 

-artrite diverse, -dureri de stomac si de intestine, -colicile renale si biliare, -favorizeaza digestia, -calmeaza greata si senzatia de voma, -scade febra, -raceala, -nevralgii, -dureri de cap, -dureri in gat, -dureri articulare, -cicatrizant ect. 

Ceaiul de musetel folosit in uz intern:Infuzia calmeaza durerile de stomac si de intestine,colicile renale si biliare. Favorizeaza digestia,calmeaza greata si senzatia de voma. 

Ajuta la scaderea febrei,face bine la raceli si alina nevralgiile si durerile de cap. 

Ceaiul de musetel folosit in uz extern: Trateaza arsuri, previne ulceratii si infectii,dezinfecteaza rani. 

Se foloseste ca apa de gura pentru spalaturi si gargara in caz de dureri in gat. Cu ulei de musetel se frectioneaza zonele afectate de dureri articulare si de nevralgii. Se adauga si in produse cosmetice drept antialergen, iar decoctul decoloreaza usor parul. 

Prezentare: 20 plicuri a 1 gram 

Producator: Plafar 

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.