Apivitas Forte pachet economic x 3 buc

Apivitas Forte pachet economic x 3 buc

Apivitas Forte ( pachet economic x 3 buc)Descriere:Apivitas Forte 230gr Complex ApicolApivitas Forte este rezultatul unui complex de produse naturale, un biostimulator, energizant si vitaminizant al organismului. Preparatul energovitalizant imbina beneficiile produselor stupului: extract concentrat de polen fara exina, miere poliflora si laptisor de matca liofilizat. Speranta de viata pentru matca este 5 ani, o varsta colosala in comparatie cu 5 saptamani-albina muncitoare iar responsabil pentru aceasta diferenta enorma este laptisorul de matca.Bun impotriva: oboseli, anemii, afectiuni cronice ale ficatului (hepatice, cronice, ciroze), ale stomacului (gastrite, cronice, ulcere), sindrumului astenic digestiv, astenii musculare, imbatranirii, tulburari hormonale (climax, astenii se ...

57,50 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • 0721.281.755   /   0764.300.469   /   031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18
0721.281.755 / 0764.300.469 / 031.418.0100 - comanda telefonic intre orele 09-18

Descriere

Apivitas Forte (pachet economic x 3 buc)

Descriere: Apivitas Forte 230gr Complex Apicol

Apivitas Forte este rezultatul unui complex de produse naturale, un biostimulator, energizant si vitaminizant al organismului.

Preparatul energovitalizant imbina beneficiile produselor stupului: extract concentrat de polen fara exina, miere poliflora si laptisor de matca liofilizat.

Speranta de viata pentru matca este 5 ani, o varsta colosala in comparatie cu 5 saptamani-albina muncitoare iar responsabil pentru aceasta diferenta enorma este laptisorul de matca.

Bun impotriva: oboseli, anemii, afectiuni cronice ale ficatului (hepatice, cronice, ciroze), ale stomacului (gastrite, cronice, ulcere), sindrumului astenic digestiv, astenii musculare, imbatranirii, tulburari hormonale (climax, astenii sexuale, etc.)

Compozitie:

*Extract concentrat de polen (fara exospori)

*Miere poliflora

*Apilarnil liofilizat

Descriere:

-Apivitas forte este un complex format din miere naturala cu o actiune dietetico-nutritiva, biostimulanta, vitalizanta si terapeutica cu un continut de extract de polen, miere, triturat larval.

-Recomandari:

-Boli cronice de ficat si stomac, sindrom muscular, stimulent in caz de stres si efort fizic.

-Apivitas forte previne procesul de imbatranire preoce si are o actiune nutritiva si tonica.

Nota:

-Pacientii care sufera de diabet ar trebui sa intrebe medicul (medicul de familie, diabetolog) inainte de a folosi acest produs

MOD DE ADMINISTRARE:

-De 3 ori pe zi o lingurita dupa mesele principale. Poate fi luat ca o pasta sau dizolvat in diferite lichide (lapte, limonada. ceai).

Prezentare borcan x 230 g Pret pachet x 3 borcane Apivitas Forte

Producator: Complex Apicol

Fisa tehnica

Contact

Pentru comenzi telefonice puteti sunati la: 0721.281.755 | 0764.300.469

Informatiile de pe SamDistribution.ro sunt publicate in scop informativ si nu inlocuiesc prescriptiile medicului sau sfaturile acestuia. Va recomandam sa cititi cu mare atentie prospectul.

Va multumim ca ati vizitat SamDistribution.ro si va asteptam sa reveniti !

Atentie!!! Continutul acestei pagini se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe). Reproducerea totala sau partiala, este interzisa!