RESVERATROL SYNERGY, 200MG, 60 TABLETE, SECOM JARROW FORMULAS

Resveratrol Synergy 200mg, 60 tablete, Secom

Resveratrol Synergy informatii utile legate de supliment: Resveratrol Synergy are efect protector si antiaging la nivelul sistemului cardiovascular. Formula complexa bazata pe vitamina C, pterostilbeni, resveratrol, quercitina, coaja de struguri, ceai verde si extracte din samburi. Suplimentul alimentar Resveratrol Synergy reprezinta o asociere de ingrediente cu un impact antioxidant puternic. Compozitia suplimentului: 95% polifenoli din extract din samburi de struguri 25% polifenoli din extract din coaja de struguri. Este un polifenol din grupul fitoalexinelor (substante secretate de plante pentru apararea contra agentilor patogeni). Efectele benefice ale Resveratrol Synergy: actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele 3 stadii de evolutie (proliferare, initiere, declansare)

194,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Descriere

Resveratrol Synergy informatii utile legate de supliment:

Resveratrol Synergy are efect protector si antiaging la nivelul sistemului cardiovascular. Formula complexa bazata pe vitamina C, pterostilbeni, resveratrol, quercitina, coaja de struguri, ceai verde si extracte din samburi. Suplimentul alimentar Resveratrol Synergy reprezinta o asociere de ingrediente cu un impact antioxidant puternic. 

Compozitia suplimentului: 95% polifenoli din extract din samburi de struguri 25% polifenoli din extract din coaja de struguri Este un polifenol din grupul fitoalexinelor (substante secretate de plante pentru apararea contra agentilor patogeni).

Efectele benefice ale Resveratrol Synergy:

 • actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele 3 stadii de evolutie (proliferare, initiere, declansare) prin: 
 • actiune antiinflamatoare; 
 • inhibarea neoangiogenezei; 
 • inducerea apoptozei celulelor tumorale; 
 • detoxifiere de substante cancerigene; 
 • actiune antioxidanta 
 • actiune antimutagenica; 
 • reducerea efectelor toxice ale radio si chimioterapiei; 
 • scade fibrozarea valelor cardiace si a miocardului; 
 • antiinflamator in bronsite, bronhopneumopatii, astm bronsic, emfizemul, wheezingul, reduce tusea;
 • antialergic; 
 • anticelulitic, creste elasticitatea pielii, tonusul.

Modul de administrare: Se ia cate o tableta pe zi la masa, cu lichide sau conform recomandarii medicului. 

Compozitia suplimentului per 1 tableta: Trans-Pterostilben ....5 mg Ceai verde .... 200 mg Vitamina C .... 100 mg Quercitina .... 100 mg Struguri .... 100 mg Struguri .... 50 mg Resveratrol .... 20 mg 

Prezentare: 60 tablete 

Marca: Secom

Fisa tehnica

Secom

Atentie

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.