RESVERATROL SYNERGY, 200MG, 60 TABLETE, SECOM JARROW FORMULAS

Resveratrol Synergy, 200mg, 60 tablete, Secom Jarrow Formulas

Resveratrol Synergy informatii utile legate de supliment:Resveratrol Synergy are efect protector si antiaging la nivelul sistemului cardiovascular.Formula complexa bazata pe vitamina C, pterostilbeni, resveratrol, quercitina, coaja de struguri, ceai verde si extracte din samburi.Suplimentul alimentar Resveratrol Synergy reprezinta o asociere de ingrediente cu un impact antioxidant puternic.Compozitia suplimentului:95% polifenoli din extract din samburi de struguri 25% polifenoli din extract din coaja de struguriEste un polifenol din grupul fitoalexinelor (substante secretate de plante pentru apararea contra agentilor patogeni). Efectele benefice ale Resveratrol Synergy:- actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele 3 stadii de evolutie (proliferare, initiere, declansare) pr ...

154,00 RON
cu TVA
 In stoc
  • TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron TRANSPORT GRATUIT pentru comenzi de minim 500ron
  • Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim! Comenzile cu o VALOARE MAI MICA de 50 ron se achita INAINTE de expediere! Multumim!

Descriere

Resveratrol Synergy informatii utile legate de supliment:


Resveratrol Synergy are efect protector si antiaging la nivelul sistemului cardiovascular. Formula complexa bazata pe vitamina C, pterostilbeni, resveratrol, quercitina, coaja de struguri, ceai verde si extracte din samburi. Suplimentul alimentar Resveratrol Synergy reprezinta o asociere de ingrediente cu un impact antioxidant puternic.
Compozitia suplimentului: 95% polifenoli din extract din samburi de struguri 25% polifenoli din extract din coaja de struguri Este un polifenol din grupul fitoalexinelor (substante secretate de plante pentru apararea contra agentilor patogeni).

Efectele benefice ale Resveratrol Synergy:

- actioneaza asupra tumorilor in fiecare dintre cele 3 stadii de evolutie (proliferare, initiere, declansare) prin: - actiune antiinflamatoare; - inhibarea neoangiogenezei; - inducerea apoptozei celulelor tumorale; - detoxifiere de substante cancerigene; - actiune antioxidanta - actiune antimutagenica; - reducerea efectelor toxice ale radio si chimioterapiei; - scade fibrozarea valelor cardiace si a miocardului; - antiinflamator in bronsite, bronhopneumopatii, astm bronsic, emfizemul, wheezingul,reduce tusea; - antialergic; - anticelulitic, creste elasticitatea pielii, tonusul.
Modul de administrare: Se ia cate o tableta pe zi la masa, cu lichide sau conform recomandarii medicului.

Compozitia suplimentului Resveratrol Synergy per 1 tableta:


Trans-Pterostilben ....5 mg Ceai verde .... 200 mg Vitamina C .... 100 mg Quercitina .... 100 mg Struguri .... 100 mg Struguri .... 50 mg Resveratrol .... 20 mg Prezentare: 60 tablete Marca: Secom

Fisa tehnica

Secom