Biomicin Forte ulei

Biomicin Forte ulei, solutie (A3), 10 ml, Fares

Biomicin Forte ulei, solutie (A3) Fares este o formula concentrata pe baza de uleiuri esentiale pentru infectii respiratorii bacteriene, recomandat persoanelor cu rezistenta la tratamentele clasice.

33,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Biomicin Forte ulei, solutie (A3), 10 ml, Fares

Biomicin Forte ulei, solutie (A3) Fares este o formula concentrata pe baza de uleiuri esentiale pentru infectii respiratorii bacteriene, recomandat persoanelor cu rezistenta la tratamentele clasice.

Beneficiile Biomicin Forte ulei - solutie A3:

  • Antibacterian natural. Formula concentrata pe baza de uleiuri esentiale de cimbru si cuisoare pentru infectii respiratorii bacteriene.   
  • Recomandat și persoanelor cu rezistență, intoleranță sau alergii la antibiotice sintetice
  • Administrarea repetată nu provoacă rezistență

Biomicin Forte are o eficacitate confirmată clinic și paraclinic în peste 98% din cazuri.

Compozitie ulei Biomicin Forte:

  • ulei esențial de cimbru (Thymi aetheroleum)
  • ulei esential de cuisoare (Caryophylli floris aetheroleum).

Biomicin Forte administrare:

Uz intern:

  • Copii 7-14 ani: 1-2 picaturi de ulei esential de 3 ori pe zi amestecate cu o lingura de miere sau sirop (Biosept, Plantusin), la o ora dupa masa.
  • Adulti: 3-4 picaturi de ulei esential de 3 ori pe zi amestecat cu o lingura de miere, la o ora dupa masa.

Durata tratamentului cu Biomicin Forte solutie este de 10-15 zile. Administrarea poate fi reluată după o pauză de 2 săptămâni.

Utilizare externă:

  • Inhalații: Adaugă 3-4 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Inspiră timp de 10-15 minute, aplecându-te peste bol cu ​​capul acoperit cu un prosop. Faceți 1-2 inhalări pe zi timp de 10-15 zile.

Prezentare: 10 ml

Fares
5941141005873
Fisa tehnica
Ultima actualizare:
06.10.2022

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa