Sanatatea cailor respiratorii, 50 g, Dacia Plant

Sanatatea cailor respiratorii, 50 g, Dacia Plant

Terapia afectiunilor respiratorii cu Plante medicinale, Ceai din plante medicinale Sanatatea cailor respiratorii, 50 g, Dacia Plant Plantele medicinale,au o mare pondere in terapia afectiunilor respiratorii,ele administrandu-se mai ales simptomatic ( ca de ex.cele utilizate ca antitusive). Cea mai mare parte a plantelor care se recomanda au fie actiune emolienta, care calmeaza iritatiile mucoaselor si atenuiaza excitabilitatea acestora,continand ca principii active mucilagiile,fie actiune expectoranta-respectiv de fluidizare a secretiilor bronhice, de usurare a expectoratiei si de calmare a crizelor de tuse, avand principii active variate printre care uleiuri volatile,unii alcaloizi,mucilagii,suponozide ect. Ceaiurile se beau caldute,de preferinta indulcite cu miere,care accentuiaza ...

5,85 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ceai din plante medicinale Sanatatea cailor respiratorii, 50 g, Dacia Plant

Terapia afectiunilor respiratorii, sanatatea cailor respiratorii cu plante medicinale, au o mare pondere in terapia afectiunilor respiratorii, ele administrandu-se mai ales simptomatic (ca de ex.cele utilizate ca antitusive). 

Cea mai mare parte a plantelor care se recomanda au fie actiune emolienta, care calmeaza iritatiile mucoaselor si atenuiaza excitabilitatea acestora,continand ca principii active mucilagiile, fie actiune expectoranta-respectiv de fluidizare a secretiilor bronhice, de usurare a expectoratiei si de calmare a crizelor de tuse, avand principii active variate printre care uleiuri volatile, unii alcaloizi, mucilagii, suponozide ect.

Ceaiurile se beau caldute, de preferinta indulcite cu miere, care accentuiaza proprietatile expectorante. 

Contribuie la: functionarea normala a aparatului respirator, prin: descongestionarea cailor respiratorii, reducerea riscului de contaminare bacteriana, imbunatatirea capacitatii respiratorii, reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator. 

Contraindicatii: sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului. 

Administrare: Adulti si tineri peste 14 ani:  macerat la rece se prepara dintr- o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6- 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 min. inainte de mese;

infuzie se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15 min, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 min. inainte de mese;

pulbere cu administrare sublinguala; plantele se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. 

Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min., dupa care se inghite cu apa. 

Copii 7-13 ani: - infuzie se prepara dintr- o lingurita cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15 min, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. 

Se administreaza cate ½ - 1cana cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30 min. inainte de mese. 

Ingrediente: Pin, cimbrisor, eucalipt, isop, anason - stelat, pippali. 

Prezentare: 50 g 

Producator: Dacia Plant

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.