Branca Marelui Urs, 60 comprimate, Herbagetica

Branca Marelui Urs, 60 comprimate, Herbagetica

Proprietăți si beneficii: Branca Marelui Urs este un supliment alimentar Herbagetica, remediu natural, adjuvant pentru potenta, poate fi utilizat ca afrodisiac, pentru libidou scazut, infertilitate la barbati.

29,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Branca Marelui Urs, 60 comprimate (Potenta)

Proprietăți si beneficii:

Branca Marelui Urs este un supliment alimentar Herbagetica, remediu natural, adjuvant pentru potenta, poate fi utilizat ca afrodisiac, pentru libidou scazut, infertilitate la barbati.

Branca Marelui Urs are in compozitie cele mai bune plante medicinale pentru potenta: pulbere din varfuri de Branca Ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg, Coltii babei (Tribulus terrestris) 119 mg, pulbere din radacina de ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28 mg, pulbere din radacina de Urzica (Urtica dioica) 28 mg si pulbere din radacina de Zmeur (Urtica dioica) 31,25mg. Branca Marelui Urs este un tonic sexual 100% natural, tratament adjuvant in impotenta vasculara, psihica, hormonala, contribuie la cresterea libidoului, imbunatateste calitatea spermei 

Actiuni: sustine functionarea normala a glandelor sexuale, contribuie la irigarea normala a regiunii pelviene cu efect asupra erectiei si a calitatii actului sexual, ajuta la mentinerea motilitatii normale a spermatozoizilor, vasodilatator genital, tonic psihic, creste concentratia spermatozoizilor, stimuleaza secretia endocrina si exocrina a testiculelor, hipotensor. 

Se utilizeaza ca adjuvant in

Impotenta vasculara, hormonala, psihica, infertilitate la barbati, Andropauza prematura, imbatranire prematura la barbati.

Compozitie: Pulbere din varfuri cu seminte de Branca ursului (Heracleum sphondylium) 175 mg;  extract hidroalcoolic 15-20:1 din pari aeriene deGhimpe (Tribulus terrestris), cu 40% saponine, 119 mg; pulbere din radacina de Urzica (Urtica dioica)  28 mg; pulbere din radacina de Ginseng chinezesc (Panax ginseng) 28 mg; capsula (gelatina). 

Administrare:

Cate 2 capsule, de 3-4 ori pe zi, in perioade de maxim 2 saptamani. 

Informatiile oferite sunt exemplificative, se recomanda sfatul medical sau citirea prospectului in intregime pentru detalii complete, deoarece rezultatele pot varia in functie de mai multi factori etc 

Contraindicatii: Interzis sportivilor 

Nu se administreaza copiilor si femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Precautiitii: A se administra cu prudenta in caz de hipotensiune arteriala si afectiuni urinare si ale prostatei 

Prezentare: 60 comprimate

Data ultimei actualizari: 04.05.2022

6425262004469

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.