Gascure, 120 tablete, Ayurmed

Gascure, 120 tablete, Ayurmed

GASCURE pentru buna desfășurare a procesului digestiv - este un supliment din plante medicinale indiene care ajuta la funcționarea optima a sistemului gastro-intestinal asigurând un tranzit intestinal si o digestie normala.

59,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Gascure, 120 tablete, Ayurmed

GASCURE pentru buna desfășurare a procesului digestiv - este un supliment din plante medicinale indiene care ajuta la funcționarea optima a sistemului gastro-intestinal asigurând un tranzit intestinal si o digestie normala.

Proprietati:

 • Permite restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară, susținând astfel procesul natural de detoxifiere. Tulburările digestive sunt multiple și foarte răspândite.
 • Acestea sunt cauzate de mai mulți factori printre care un regim de viață și de alimentație dezordonate. Complexul de fitonutrienți din plantele aflate în compoziția GASCURE asigură o digestie normală prin stimularea acidității gastrice, a secreției și funcționării enzimelor digestive. Digestia gastrică este susținută de aportul de papaină, enzima implicată în digestia proteinelor la nivelul stomacului.
 • GASCURE prin susținerea funcțiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare și a tranzitului intestinal ajută la eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare, alimente greu digerabile sau o dietă dezechilibrată.

Mod de utilizare și doza recomandată:

Adulţi: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

Se administrează la 30 de minute – 1 oră după masă, cel puțin 1 lună, optim cure de 3 luni.

Atenționări: A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra în ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Produsul nu conține substanțe cu potențial alergenic. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

GASCURE tablete contribuie la:

 • funcționarea procesului natural de detoxifiere prin menținerea unei digestii și a unui tranzit intestinal normal restabilind frecvența și consistența scaunelor, eliminarea din intestine a gazelor și toxinelor;
 • absorbția corespunzătoare a substanțelor nutritive care asigură menținerea vitalității și sănătății organismului.
 • normalizarea acidității, a secreției și funcționării enzimelor digestive și echilibrul florei intestinale;
 • eliminarea neplăcerilor cauzate de excesele alimentare prin susținerea funcțiilor gastrice, intestinale, hepatobiliare și tranzitului intestinal;

Ingrediente:

 • Plumbago zeylanica (Chitrak), rădăcină – 50mg;
 • Piper longum (Piper indonezian), fructe – 50mg;
 • Zingiber officinale (Ghimbir), rizom – 50mg;
 • Carica papaya (Papaia), semințe – 50 mg;
 • Piper nigrum (Piper negru), fructe – 50mg;
 • Trachyspermum ammi (Yavani), fructe – 50mg;
 • Cyperus rotundus (Nagarmotha), rizom – 25 mg;
 • Hordeum vulgare (Orz ), părți aeriene – 50 mg;
 • Terminalia chebula (Haritaki), fructe – 25mg;
 • Andrographis paniculata (Kalmegh), părți aeriene – 50mg;
 • Emblica officinalis (Amla), fructe – 25mg;
 • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 25 mg

Plumbago zeylanica (Chitrak) – ajută la îmbunătăţirea digestiei și la păstrarea apetitului normal, contribuie la susținerea procesului de detoxifiere a ficatului.

Zingiber officinale (Ghimbir) – stimulent al secrețiilor enzimelor digestive la nivelul stomacului și intestinului, normalizează secreția și fluxul biliar care ajută la digestia alimentelor greu digerabile, alimente bogate în proteine şi grăsimi, eliminând senzația de greață. Normalizează tranzitul intestinal și ajută la atenuarea senzaţiei de balonare prin eliminarea gazelor.

Terminalia chebula (Haritaki), Emblica officinalis (Amla) – susțin metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului și mențin funcționarea normală a tranzitului intestinal. Fitonutrienții asigură normalizarea acidității și integritatea mucoasei gastrice.

Piper longum (Piper indonezian), Piper nigrum (Piper negru) – contribuie la absorbția substanțelor nutritive la nivelul tubului digestiv și favorizează creșterea tranzitului intestinal. Tonic general, ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și la adaptarea acestuia la condițiile stresante ale unui stil de viață agitat.

Carica papaya (Papaia) – conține papaină, o pepsină vegetală care susține digestia normală a proteinelor.

Hordeum vulgare (Orz) – facilitează digestia, tranzitul intestinal și păstrează echilibrul microflorei intestinale.

Andrographis paniculata (Kalmegh) – ajută la digestia grăsimilor prin creșterea fluxului biliar, susține funcția de detoxifiere a ficatului și capacitatea naturală de autoapărare a organismului.

Cyperus rotundus (Nagarmotha) – normalizează digestia prin stabilizarea peristaltismului intestinal, diminuează senzația de greață și greutate în stomac, susține eliminarea gazelor după mesele copioase.

6423359000073

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: