Argila granula, 100 g, Favisan

Argila granule, 100 g Favisan

Argila granule, 100 g Favisan Argila reflecta Inteligenta Naturii si are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru. Contine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier etc), fapt ce-i confera insusirea de a curata de toxine sangele. Nu are efecte secundare sau contraindicatii. Argila - in cure interne, ca si sub forma de plasturi, cataplasme, bai - completeaza necesarul de constituienti anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine, combate hiperaciditatea, ajuta la formarea de noi globule rosii si implicit la inlocuirea in fluxul sanguin, a celor imbatranite.Fortifica organismul, previne degenerescenta, permite o mai buna absorbtie alimentara, insanatoseste flora intestinala, accelereaza drenajul si eva ...

13,70 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Argila granule, 100 gr Favisan

Argila reflecta Inteligenta Naturii si are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru. 

Contine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier etc), fapt ce-i confera insusirea de a curata de toxine sangele. 

Nu are efecte secundare sau contraindicatii. 

Argila  in cure interne, ca si sub forma de plasturi, cataplasme, bai completeaza necesarul de constituienti anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine, combate hiperaciditatea, ajuta la formarea de noi globule rosii si implicit la inlocuirea in fluxul sanguin, a celor imbatranite. 

Fortifica organismul, previne degenerescenta, permite o mai buna absorbtie alimentara, insanatoseste flora intestinala, accelereaza drenajul si evacuarea. 

Consumand argila, va recastigati, vizibil, vigoarea si dinamismul. 

Ajuta la normalizarea tensiunii arteriale. 

Echilibreaza activitatea glandelor endocrine. 

Curata sangele, ficatul, splina, pancreasul de toxinele acumulate in procesele metabolice. 

Are efect tonic asupra sistemului nervos. 

Alunga stresul (datorita continutului de minerale). 

Protejeaza bolnavii de diabet (efect usor hipoglicemiant). 

Producator Favisan (detoxifierea organismului)

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.