Argila Favisan, 40 capsule

Argila Favisan, 40 capsule

Argila capsule Favisan Argila are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru. Contine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu etc.), fapt care ii permite sa curete toxinele din sange. Acest amestec de silicati si fragmente de cuart si mica, este un adevarat miracol pentru sanatate. Se pare ca silicatul de aluminiu ii confera proprietatile cicatrizante, iar alti produsi de care dispune ii explica proprietatile antitoxice.Completeaza necesarul de compusi anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si combate hiperaciditatea.Suport pentru cresterea si mentinerea sanatatii oaselor, dintilor, cartilajelor, gingiilor, pielii, parului si unghiilor. Inlesneste diminuarea si inchiderea mai rapida 

15,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

 

Argila capsule Favisan

Argila are o compozitie asemanatoare cu aceea a corpului nostru. 

Contine minerale (calciu, magneziu, siliciu, fier, potasiu etc.), fapt care ii permite sa curete toxinele din sange. 

Acest amestec de silicati si fragmente de cuart si mica, este un adevarat miracol pentru sanatate. 

Se pare ca silicatul de aluminiu ii confera proprietatile cicatrizante, iar alti produsi de care dispune ii explica proprietatile antitoxice. Completeaza necesarul de compusi anorganici, restabileste echilibrul acido-bazic, reglementeaza digestia, stimuleaza activitatea glandelor endocrine si combate hiperaciditatea. 

Suport pentru cresterea si mentinerea sanatatii oaselor, dintilor, cartilajelor, gingiilor, pielii, parului si unghiilor. 

Inlesneste diminuarea si inchiderea mai rapida a ranilor; este suport pentru sanatatea vasculara; favorizeaza elasticitatea si supletea vaselor sanguine. 

Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, digestiv, glandular, urinar, imunitar, este suport pentru purificarea sangelui. 

Utilizat traditional ca adjuvant in: 

oboseala cronica, anemii, stari de demineralizare, acnee, ulcer gastric si duodenal, gastrita, aerofagie, diaree, enterocolite, parazitoze intestinale. 

Mod de administrare: 3 x 1 cps/zi, 3 saptamani pe luna in cure de 6 luni. 

Mod de prezentare

Flacon cu 40 capsule 

Producator: Favisan

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.