MASTIC GUM 500MG 45CPS AFECTIUNI GASTROINTESTINALE SECOM

MASTIC GUM 500mg 45cps afectiuni gastrointestinale Secom

MASTIC GUM 500mg 45cps afectiuni gastro-intestinale Secom.

Actioneaza eficient impotriva bacteriei Helicobacter pylori. Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios". Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastro-intestinale.reducerea actiunii bacteriei Helicobacter Pylori asupra epiteliului gastric si duodenal; infectia cu aceasta bacterie poate produce diviziunea anormala a celulelor mucoasei digestive, halena digestivaimbunatatirea digestiei (mentine pH-ul acid la nivel gastric)reducerea aparitiei cariei dentare (reduce placa bacteriana dentara)Produs: Gama Secom.

191,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 15:00 si vei primi produsul maine intre orele 09:00-17:00
 In stoc
 

 

MASTIC GUM 500mg 45cps afectiuni gastro-intestinale Secom

Actioneaza eficient impotriva bacteriei Helicobacter pylori. Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios".

Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastro-intestinale. 

reducerea actiunii bacteriei Helicobacter Pylori asupra epiteliului gastric si duodenal; infectia cu aceasta bacterie poate produce diviziunea anormala a celulelor mucoasei digestive, halena digestiva imbunatatirea digestiei (mentine pH-ul acid la nivel gastric) reducerea aparitiei cariei dentare (reduce placa bacteriana dentara)

Produs: Gama Secom.