Mastic Gum 500 mg, 45 capsule, Secom

Mastic Gum 500 mg, 45 capsule, Secom

Actioneaza eficient impotriva bacteriei Helicobacter pylori. Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios". Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastro-intestinale.

188,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Mastic Gum 500 mg, 45 capsule, Secom [07628003688]

Supliment alimentar vegetal  pe baza de extract din Mastic cu rol in protejarea mucoasei gastrointestinale.

Actioneaza eficient impotriva bacteriei Helicobacter pylori. Rasina se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de "Lacrimi de Chios".

Inca din Evul Mediu, in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina din arborele de mastic in afectiuni gastro-intestinale. 

reducerea actiunii bacteriei Helicobacter Pylori asupra epiteliului gastric si duodenal; infectia cu aceasta bacterie poate produce diviziunea anormala a celulelor mucoasei digestive, halena digestiva imbunatatirea digestiei (mentine pH-ul acid la nivel gastric) reducerea aparitiei cariei dentare (reduce placa bacteriana dentara)

Compozitie:

Mastic (Pistacia lentiscus)(extract standardizat din rasina, garantat 350mg [35%] acizi masticonici totali si masticorezine) 1000 mg

Administrare:

2 capsule/zi, cu 1 ora inainte de micul dejun

Produs: Gama Secom.

Secom
07628003688

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.