Dandelion (Papadie) 520 mg, 100 capsule, Secom

Dandelion (Papadie) 520 mg, 100 capsule, Secom

Este un produs din gama de produse naturiste Secom ce ajuta in functionarea normala a sistemului digestiv si hepato - biliar ( bila, ficat ). Ajuta la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepato-biliar:reduce transaminazele serice, fosfatazei alcaline

52,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dandelion, (Papadie) 100 capsule, sistem digestiv si hepato-biliar, Secom

Dandelion ( Papadie ) 520mg este un produs din gama de produse naturiste Secom ce ajuta in functionarea normala a sistemului digestiv si hepato - biliar ( bila, ficat ). 

Avantajele Dandelion : 

contine Papadie, 520 mg/capsula capsule easy-to-swallow, usor de inghitit ajunge pana la 50 de zile de administrare.

Ajuta la: functionarea normala a sistemelor digestiv si hepato-biliar: 

reduce transaminazele serice, fosfatazei alcaline, lactat dehidrogenazei, 

stimuleaza secretia biliara si evacuarea bilei in duoden (efect coleretic si colagog),

ajuta la detoxifiere,

ajuta la mentinerea tranzitului intestinal normal: sustine digestia si reducerea flatulentei, 

usor laxativ ajuta la scaderea nivelului LDL- colesterol si la cresterea HDL-colesterol functionarea normala a cailor urinare: participa la eliminarea normala a lichidelor corporale si a produsilor toxici de metabolism: diuretic bland cu mentinerea concentratiei sanguine a potasiului controlul greutatii prin efect diuretic si prin reducerea activitatii lipazei pancreatice.

Secom
076280012101

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.