Aloe Vera 1000 mg, fiole buvabile Only Natural

Aloe Vera 1000 mg fiole buvabile Only Natural

Aloe Vera 1000 mg fiole buvabile Only Natural Aloe Vera beneficii:Sustine digestia, ajuta la eliminarea gazelor de fermentatie din tubul digestiv, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, asigura functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la incetinirea procesului de imbatranire, prelungind speranta de viata, acestea fiind cateva din beneficiile plantei de Aloe Vera pentru sanatate. Aloe Vera este o planta subtropicala din familia Liliaceae, cu frunze groase, carnoase, cu margini spinoase si zimtate. Gelul,provenind din celulele bogate in mucilagiu din miezul frunzei, contine importante componente bioactive, precum aloina A si aloina B. Proprietatile sale asupra sanatatii sunt numeroase si binecunoscute din timpuri stravechi:egiptenii au denumit-o "planta nemuririi

17,55 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Aloe Vera 1000 mg fiole buvabile Only Natural

Aloe Vera beneficii:

Sustine digestia, ajuta la eliminarea gazelor de fermentatie din tubul digestiv, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, asigura functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la incetinirea procesului de imbatranire, prelungind speranta de viata, acestea fiind cateva din beneficiile plantei de Aloe Vera pentru sanatate. 

Aloe Vera este o planta subtropicala din familia Liliaceae, cu frunze groase, carnoase,cu margini spinoase si zimtate. 

Gelul, provenind din celulele bogate in mucilagiu din miezul frunzei,contine importante componente bioactive,precum aloina A si aloina B. 

Proprietatile sale asupra sanatatii sunt numeroase si binecunoscute din timpuri stravechi: egiptenii au denumit-o "planta nemuririi", iar romanii i-au dat numele de "vera", care inseamna "adevarata" deoarece poate contribui la intarirea intregului organism.

Prezentare

cutie cu 10 fiole buvabile a 10 ml. 

Producator: Only Natural 

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.