Bitter din 50 de plante cu Ganoderma, 500 ml, Dacia Plant

Bitter cu Ganoderma beneficii:

Produsul Bitter din 50 de plante cu Ganoderma este un tonic amar, pentru a carui preparare, specialistii Dacia Plant au ales o reteta originala din 49 de plante de leac si Ganoderma. 

Desi principala trasatura a acestui bitter o reprezinta efectul tonic asupra digestiei si a ficatului (datorita plantelor amare), complexitatea amestecului face ca acest preparat 100% natural sa produca efecte mult mai complexe. 

Actiuni interne: tonic amar puternic, tonic hepatic puternic, coleretic, colagog, calculolitic, antiseptic urinar si intestinal puternic, stimuleaza digestia si eliminarea, depurativ, diuretic, antispastic, antiinflamator, laxativ usor, detoxifiant, febrifug bland. 

Extern: cicatrizant, antiseptic, antiinflamator, antiinfectios.

Indicatii intern: astenie, inapetenta, indigestii, digestie dificila, gastro duodenite atone si/sau hipoacide, obezitate, hepatita, icter, dischinezie biliara;

adjuvant in litiaza biliara, dispepsie, aerofagie, colecistita, diskinezie biliara (indiferent de etimologie), constipatie (prin dereglarea eliminarii bilei in duoden, provocata de sedentarism), valori crescute ale colesterolului, 

adjuvant in infectii reno urinare, infectii intestinale si parazitoze digestive, sindrdrom cefalalgic (dureri de cap), stari gripale (pentru efectul febrifug, tonic, antiinfectios), intoxicatii cronice, acnee, in boli de piele (pentru efectul depurativ in primul rand). 

Extern: plagi si arsuri tegumentare de gravitate mica pana la medie, rani infectate, eczeme infectioase, ulcere varicoase, inflamatii tegumentare, adjuvant in acnee, furunculoza si hemoroizi. 

Bitterul poate fi folosit si pentru frectii, comprese si gargara in timpul starilor virale, chiar de la aparitia primelor simptome de raceala sau gripa). 

Mod de administrare: intern, se ia cate 1 lingurita diluata in 100 ml de apa, de 3 ori pe zi, inainte de masa. 

Prima doza se ia dimineata, cu jumatate de ora inainte de micul dejun. 

La persoanele care prezinta afectiuni ale colecistului si/sau hepatice, dupa administrarea dozei de preparat diluat in apa, se ramane in pozitia culcat, pe partea dreapta, vreme de 10 minute. 

Extern: se aplica preparatul pe zona afectata cu ajutorul unui tampon de vata sau se fac spalaturi cu o solutie diluata (1 lingurita la 50 -100 ml apa). 

Pentru tratarea eczemelor infectioase grave, precum si a altor afectiuni localizate in profunzime se aplica o compresa cu acest preparat vreme de 30-60 de minute, dupa care pielea se lasa sa se usuce. 

Eventual se poate aplica un unguent adecvat, pentru completarea tratamentului. 

Compresele folosite in starile gripale, se realizeaza prin stropirea cu bitter a unei batiste umede si se aplica in jurul gatului sau pe talpi. Pentru copii, dozele sunt reduse in functie de varsta, la jumatate sau sfert din doza recomandata pentru adulti (concentratia aproximativa este de 1 lingurita la 20-50 ml apa). 

Contraindicatii; gravide, lehuze si copii sub 7 ani, conform sfatului medicului. 

Prezentare: 500 ml

Producator: Dacia Plant

Recently added our store

S-ar putea sa-ti placa

Recently added our store

10 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.