Dopuri de urechi, antifoane PU 1 PERECHE  protectie zgomot,praf,apa

Dopuri de urechi, antifoane PU 1 PERECHE protectie zgomot, praf, apa

Dopuri de urechi ( antifoane PU -1 PERECHE ) protectie zgomot,prafDopuri de urechi denumite popular sau Antifoane interne din spuma poliuretanica,este un produs realizat din spuma poliuretanica rezistenta si durabila,se muleaza dupa conturul canalului auditiv,protejeaza impotriva zgomotului extern,oferind o atenuare medie.Izolare fonica:SNR 27DB.Instructiuni de folosire: Spalati bine mainile,trageti lobul urechi,introduceti dopul presat si tineti-l impins pana se dilata in canalul auditiv.A nu se lasa la indemana copiilorNu se folosesc la inot.Depozitare: Ferit de sursa de caldura si umiditate. ...

2,05 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dopuri de urechi (antifoane PU -1 PERECHE) protectie zgomot, praf

Dopuri de urechi denumite popular sau Antifoane interne din spuma poliuretanica,este un produs realizat din spuma poliuretanica rezistenta si durabila, se muleaza dupa conturul canalului auditiv, protejeaza impotriva zgomotului extern, oferind o atenuare medie. Izolare fonica: SNR 27DB. Instructiuni de folosire: Spalati bine mainile, trageti lobul urechi, introduceti dopul presat si tineti-l impins pana se dilata in canalul auditiv. A nu se lasa la indemana copiilor Nu se folosesc la inot. 

Depozitare: Ferit de sursa de caldura si umiditat

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.