Ser fiziologic, solutie nazala si oftalmica, Vitalia

Ser fiziologic, solutie nazala si oftalmica, Vitalia Pharma

Ser fiziologic, 20 fiole x 5 ml, solutie nazala si oftalmica (clorura de sodiu 09 g,Vitalia Compozitie: Solutie sterila de clorura de sodiu 0.9 g Actiune: Din punct de vedere al igienei nazale, produsul faciliteaza curatarea foselor nazale de particule de mucus si favorizeaza eliminarea secretiilor. In ceea ce priveste igiena oculara, produsul asigura igiena externa a ochilor afectati de secretii sau agent externi. Utilizare: pentru lentile oculare, pentru aplicare oculara, pentru aplicare nazala. Dozele a cate 5 ml fiecare sunt inchise ermetic cu ajutorul unui capac in forma de fluture. Acest mod confera siguranta fiecarei aplicari si previne raspandirea virusurilor Mod de ambalare:20 doze sterile a 5 ml iProducator: Vitalia Pharma 

14,30 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

Ser fiziologic, solutie nazala si oftalmica, Vitalia Pharma

Ser fiziologic, 20 fiole x 5 ml,clorura de sodiu 09 g,Vitalia

Compozitie: Solutie sterila de clorura de sodiu 0.9 g

Actiune: Din punct de vedere al igienei nazale, produsul faciliteaza curatarea foselor nazale de particule de mucus si favorizeaza eliminarea secretiilor. 

In ceea ce priveste igiena oculara, produsul asigura igiena externa a ochilor afectati de secretii sau agent externi. 

Utilizare: pentru lentile oculare, pentru aplicare oculara, pentru aplicare nazala 

Dozele a cate 5 ml fiecare sunt inchise ermetic cu ajutorul unui capac in forma de fluture. 

Acest mod confera siguranta fiecarei aplicari si previne raspandirea virusurilor

Mod de ambalare: 20 doze sterile a 5 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.