Vision Optimizer, 90 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Vision Optimizer, 90 capsule, Secom (Jarrow Formulas)

Comanda Vision Optimizer 90 capsule pentru cresterea acuitatii vizuale pe timp de noapte de la SamDistribution.ro la cel mai bun pret! Vision Optimizer prospect: ideal pentru reducerea senzatiei de “ochi uscat”

156,30 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Vision Optimizer este un produs care are la baza un parteneriat complex de 16 nutrienti esentiali care actioneaza sinergic si multifactorial: antioxidanti, aminoacizi, extracte de plante, minerale si vitamine.

Vision Optimizer, 90 capsule, Secom (Jarrow Formulas) are in componenta concentratiile optime de ingrediente bine cunoscute pentru efectele benefice in afectiunile oftalmologice: bioflavonoide, taurina, zaexantina, luteina. 

Actiune Vision Optimizer 90 capsule:

Vision Optimizer este recomandat pentru mentinerea structurii si functiilor oculare:

- protejeaza retina si cristalinul , ajuta la formarea tesutului conjunctiv si creste sinteza de colagen;

- sporeste permeabilitatea, circulatia si elasticitatea capilarelor retiniene afectate de imbatranire, excesul de radicali liberi ori un nivel crescut de glucoza in sange, inflamatii, alte tulburari de tip vasculare - contribuie la reducerea dezvoltarii anormale a vascularizatiei maculare: reduce factorii de crestere ai endoteliului vascular – VGEF;

- reduce efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete;

- creste acuitatea vizuala pe timp de noapte si capacitatea de distingere a culorilor: stimuleaza regenerarea rodopsinei – pigment retinian vital pentru vizibilitatea la lumina slaba;

- reduce senzatia de “ochi uscat”;

- reduce distrugerea celulelor nervoase la nivel retinian: protejeaza teaca de mielina (substanta care acopera fibrele nervoase).

Compozitie Vision Optimizer 90 capsule:

Per 3 capsule: Vitamina E (d-alfa tocoferol) - 16 UI, Vitamina B1 - 12 mg, Vitamina B2 - 10 mg, Vitamina B3 - 100 mg, Vitamina B6 - 12 mg, Seleniu - 10 mcg, Coacaz negru (Ribes nigrum)(extract din fruct, garantat 20% polifenoli) - 100 mg,  Taurina - 500 mg,Acid alfa-lipoic - 100 mg, Gama-Tocoferol - 100 mg, Struguri (Vitis vinifera)(extract din sâmburi, garantat 95% polifenoli) - 100 mg, Silur (Euphrasia officinalis)(frunza) - 10 mg, Luteina (esteri luteinici din petale de Craite) - 10 mg, Zeaxantina (esteri luteinici din petale de Craite)(Tagetes erecta) - 2 mg, Vitamina C - 200 mg, Quercitina - 300 mg. 

Mod de administrare: 

Se recomanda consumul a cate trei capsule pe zi, la masa sau in conformitate cu prescritiile si indicatiile medicului specialist. Produsul este recomandat persoanelor care sufera de diabet sau care utilizeaza un tratament aloptat pentru a controla glicemia doar dupa consultarea unui specialist.

Producator: Jarrow Formulas

Produs Notificat cu nr cu nr. AA 7003/2013 de catre Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.