Afomill Lubrifiant (picaturi oculare lubrifiante cu acid hialuronic), 10 ml
La reducere!

Afomill Lubrifiant (picaturi oculare lubrifiante cu acid hialuronic), 10 ml

19,50 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Afomill Lubrifiant 

Afomill picaturi oculare lubrifiante are un efect calmant și acidul hialuronic lubrifiază suprafața oculară, împiedicând iritarea.

Afomill Lubrifiant este util pentru a menține nivelul de lubrifiere al ochiului. Indicat pentru cei cu ochi uscați, în special pentru purtătorii lentilelor de contact. Are proprietăți de hidratare. 

Afomill lubrifiant poate fi utilizat de catre persoanele care folosesc lentile de contact, petrec multe ore in fata calculatorului, sunt expuse la aer poluat, praf, urmeaza tratamente medicamentoase, sau pur si simpu din cauza inaintarii in varsta. Nu arde. 

Este disponibil într-un flacon de 10 ml multidoză.

Nu conține clorură de benzalconiu. Poate fi folosit și de purtătorii lentilelor de contact.

Dozare: câteva picături în fiecare ochi apăsând ușor flaconul. Poate fi de asemenea folosit de mai multe ori pe zi, în funcție de necesități.

Prezentare: 10 ml

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul SamDistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.

S-ar putea sa-ti placa