Irigator nazal Rhino Horn, alergii, nas infundat, sinuzita

Irigator nazal Rhino Horn, alergii, nas infundat, sinuzita

Tip produs: Irigator nazal, lavaj nazal, splalaturi nazale cu apa sarata, preventie si tratament nas infundat, sinuzita, alergii, rinita. Cauti Irigator nazal Rhino Horn pentru lavaj nazal, spalaturi nazale cu apa si sare comanda online pe Samdistribution cele mai bune preturi la tipul de produse: Irigator nazal, lavaj nazal, splalaturi nazale cu apa sarata, tratament nas infundat, sinuzita, alergii, rinita. Irigator nazal Rhino Horn lavaj nazal, spalaturi nazale cu apa si sare. Irigator nazal indicatii: De ce recomanda medicii specialisi ORL irigatorul nazal RhinoHorn? RhinoHorn este recomandat pentru copii si pacientii adulti care sufera de sinuzita, alergii, sau boli si afectiuni ce sunt cauzate de raceala si gripa, precum nas infundat.

60,00 RON
cu TVA Trimite comanda astazi pana la ora 13:00 si o livram in 48 ore. Comenzile sunt confirmate telefonic.
 In stoc
 

 

Irigator nazal Rhino Horn preventie si tratament: alergii, nas infundat, sinuzita

Irigator nazal Rhino Horn este un dispozitiv medical produs in Norvegia de compania Yogaprosess AS, acum disponibil si in Romania pentru vanzari, comenzi online la pret de producator.

Irigator nazal indicatii

De ce recomanda medicii specialisi ORL irigatorul nazal RhinoHorn? RhinoHorn este recomandat pentru copii si pacientii adulti care sufera de sinuzita, alergii, sau boli si afectiuni ce sunt cauzate de raceala, nas infundat.

Indicatii: preventia si tratamentul sinuzitei, nas infundat, sinuzita, alergii, spalaturi nazale.

RhinoHorn este un irigator nazal ce ajuta la elimina si curata crustele si impuritatile cailor nazale, reprezentand o metoda eficienta de a curata nasul cu apa calduta si sare.

Medicii din intreaga lume recomanda utilizarea dispozitivelor medicale RhinoHorn pentru ca este foarte simplu de utilizat si fara reactii adverse. Utilizarea irigatorului nazal Rhino Horn s-a dovedit a fi o metoda de prevenire si tratament in cazul sinuzitei (sinuzita acuta sau un ameliorator in tratamentul sinuzitei cronice). 

Pentru persoanele ce sufera de alergii, clatirea nazala cu ajutorul dispozitivului RhinoHorn poate reduce simptomele alergiilor cauzate de polen sau praf.

Unde gasesc irigatorul nazal RhinoHorn si la ce preturi

Produsul Rhino Horn este disponibil in Romania pentru comenzi online, vanzari si distributie prin magazinele detinute de Sam Distribution SRL.

Sam Distribution SRL este partener oficial si distribuitor pentru toata gama de irigatoare nazale importate din Norvegia.

RhinoHorn

Mod de utilizare:

Folositi apa calduta la temperatura corpului circa 37°C cu o lingurita dozatoare cu sare fina ( minim 99% NaCl). Nu utilizati inlocuitori de sare ( clorura de potasiu KCL). Solutia obtinuta de clorura de sodiu are o concentratie de 0.9% ce este echivalentul de concentratie cu plasma sangvina ( serul fiziologic) folosit in spalturi nazale.

Solutia actioneaza delicat asupra membranelor nazale

Rhino Horn

S-ar putea sa-ti placa