pray nazal cu apa de mare SeptiMar Forte,30 ml,Vitalia

Spray nazal cu apa de mare SeptiMar Forte,30 ml,Vitalia

Spray nazal cu apa de mare SeptiMar Forte, 30 ml, Vitalia Produsul SeptiMar Forte este un dispozitiv medical recomandat pentru reducerea inflamatiilor cailor nazale si a congestiei sinusurilor, precum si in rinita, raceala si gripa, nas infundat. Compozitia produsului SeptiMar Forte: 100% apa de mare hipertona, nediluata, naturala, fara conservanti. Actiune: Produsul cu apa de mare hipertona este recomandat in mod special in cazul reducerii inflamatiilor cailor nazale si reducerea congestiei sinusurilor, rinite si in cazurile comune de raceala si gripa.

9,80 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Spray nazal cu apa de mare SeptiMar Forte, 30 ml, Vitalia

Produsul SeptiMar Forte este un dispozitiv medical recomandat pentru reducerea inflamatiilor cailor nazale si a congestiei sinusurilor,precum si in rinita,raceala si gripa,nas infundat. 

Compozitia produsului SeptiMar Forte: 100% apa de mare hipertona,nediluata,naturala,fara conservanti. 

Actiune:

Produsul cu apa de mare hipertona este recomandat in mod special in cazul reducerii inflamatiilor cailor nazale si reducerea congestiei sinusurilor, rinite si in cazurile comune de raceala si gripa.

Produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera. Indicata persoanelor care nu pot folosi sau tolera decongestiomante nazale pe baza de substante chimice sau dezvolta alergii la medicamente.

Beneficii:

Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, ï¬er, cupru, mangan, zinc, iod si altele.

Apa de mare hipertona este indicata pentru igiena nazala, nu contine conservanti, reduce inflamatiile nazale si deblocheaza caile respiratorii obturate.

Datorita naturii sale hipoalergenice si proprietatilor specifice de regenerare celulara, nu irita nici cele mai fragile mucoase ale cailor nazale.

Apa de mare hipertona este un produs natural cu rol de aparare si de protectie a mucoaselor si tesuturilor, prin actiunea substantelor continute in ea.

Prezentare:

30 ml

Producator:

Vitalia

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.