Dopuri de urechi -antifoane, din silicon cu snur x 3 perechi

Dopuri de urechi - antifoane din silicon cu snur x 3 perechi

Cumpara Dopuri de urechi -antifoane din silicon cu snur x 3 perechi de la SamDistribution.ro! Descopera beneficiile Antifoane cu snur la cel mai bun pret!

9,00 RON
cu TVA
 Nu sunt suficiente produse in stoc
 

 

 

Dopuri de urechi (antifoane, antizgomot, inot, dus) din silicon cu snur x 3 perechi

Dopuri de urechi

Dopurile de urechi din silicon ( antifoane cu snur ) Delta Plus,este un produs ( dispozitiv de protectie a auzului ) realizat din silicon rezistent si durabil,cu lamele moi,pentru fixare excelenta si adaptare optima impotriva zgomotului extern,oferind atenuare medie. 

Izolare fonica:SNR 26 db 

Indicatii: protectie impotriva zgomotului extern protectie contra patrunderii apei in urechi ( dopuri de urechi pentru inot,dus) protectie auditiva 

Instructiuni de utilizare: Spalati bine mainile,trageti lobul urechi,introduceti dopul de silicon in ureche si tineti-l impins pana se dilata in canalul auditiv. A nu se lasa la indemana copiilor.

Sam Distribution intelege importanta informatiilor prezentate si face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea acestora. Rareori pot exista situatii in care informatiile prezentate pot conţine inadvertenţe: producătorul poate aduce modificari specificatiilor fără preaviz, fotografia are caracter informativ. Toate produsele si promotiile sunt disponibile în limita stocului.

Utilizarea si transcrierea informatiilor despre produsele descrise pe siteul samdistribution.ro este strict interzisa si protejata de legea drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996). Daca continutul va fi copiat vom face demersurile necesare pentru indepartarea acestuia.